RIST Hellas: Στρατηγική συνεργασία με SEIKO

RIST Hellas: Στρατηγική συνεργασία με SEIKO

Μια ισχυρή συμμαχία δημιουργείται στην ελληνική αγορά στον κλάδο της ωρολογοποιίας μεταξύ της Seiko Watch Corporation και της RIST Hellas. Η ιαπωνική manufacture που ιδρύθηκε το 1881 και έχει παρουσία στις 5 ηπείρους επέλεξε να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά μέσω της RIST Hellas. Κόντρα στην τάση της τελευταίας δεκαετίας του κλάδου που θέλει τις εταιρίες να τοποθετούνται στις διαφορετικές αγορές με θυγατρικές ή Agent. Αξιομνημόνευτα παράδειγματα η TAG Heuer, η Hublot και η Zenith.

Η ψήφος εμπιστοσύνης στην RIST Hellas υπογραμμίζει και τη δυναμική της εταιρείας, η οποία έκανε το ντεμπούτο της μέσα στην κρίση, το 2014, και έκτοτε δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά το Fossil Group (Michael Kors, Emporio Armani, Armani Exchange, DKNY, Fossil, Skagen), καθώς και την ιταλική μάρκα κοσμημάτων Nomination, αλλά και την Tsars Collection by Tatiana Faberge για την Ελλάδα και τα brand Paul Hewitt, Paul Smith, Gant Time, ΤW Steel και ORIS, για Ελλάδα και Κύπρο.

Στόχος της RIST Hellas είναι να αναπτυχθεί σταθερά η παρουσία της στην ελληνική και κυπριακή αγορά μέσα από μία στρατηγική ανταγωνιστικής τοποθέτησης και δυναμικής προβολής. Ήδη το δίκτυο των συνεργατών της αποτελείται από 350 καταστήματα και περισσότερα από 70 e-shop.

«Η συνεργασία μας με την Seiko Watch Corporation μας γεμίζει υπερηφάνεια, γιατί το κορυφαίο brand στην κατηγορία του, έχοντας συμπληρώσει ήδη 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, επιλέγει την RIST Hellas ως τον αποκλειστικό της αντιπρόσωπο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και θα δουλέψουμε σκληρά για να δικαιώσουμε αυτή την επιλογή και η συνεργασία να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία» αναφέρει στο fortunegreece.com ο Bασίλης Τοτόλης, Διευθύνων Σύμβουλος της RIST Hellas.

Προσθέτει δε πως όλη η ομάδα της RIST Hellas δεσμεύεται να υιοθετήσει τα υψηλά standards της SWC, αναβαθμίζοντας την παρουσία της στα καταστήματα, καθώς και την ποιότητα και αξιοπιστία του after-sales service.

 

Ακόμη μία πρωτοπόρος δράση της RIST Hellas είναι το «Authenticity Project». Το παρουσίασε για πρώτη φορά το 2018 στο 1ο πανελλήνιο συνέδριο των Retailers του επίσημου δικτύου της RIST Hellas. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που επιτρέπει στον καταναλωτή να γνωρίζει ότι το ρολόι που επιθυμεί να αποκτήσει είναι αυθεντικό.

Η RIST Hellas πάντως βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση νέων συλλογών αιχμής, επιλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες της με κοινό όραμα.

Συνεργάζεται με σημαντικά και επιτυχημένα διεθνώς εμπορικά σήματα, στα οποία προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση με συνέπεια και σοβαρότητα, ενώ αξιοποιεί τη γνώση και εξειδίκευση της στη λιανική και χονδρική των fashion ρολογιών και κοσμημάτων για την υποστήριξη του στρατηγικού της σχεδιασμού.