«Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός» από τον Βασίλη Καπερνάρο

«Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός» από τον Βασίλη Καπερνάρο

Στην ιδρυτική παράταξη του κόμματος δεν συμπεριλαμβάνεται ο Τάκης Μπαλτάκος.

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε σήμερα την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός» (ΡΙΖ.Ε.Σ.) ο Βασίλης Καπερνάρος.

Την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος -στο οποίο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής θα είναι ο κ. Καπερνάρος- υπογράφουν 213 πρόσωπα, στα οποία δεν περιλαμβάνεται ο Τάκης Μπαλτάκος, πρώην γραμματέας της σημερινής κυβέρνησης, ο οποίος είχε ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματος ΡΙΖ.Ε.Σ.

Έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένας αρχαιοελληνικός κίονας σε μπλε χρώμα και δίπλα τα αρχικά του κόμματος (ΡΙΖ.Ε.Σ.).

Ο κ. Καπερνάρος, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός ξεκινά τη μάχη και καλεί όλους τους Έλληνες να συμπαραταχθούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και να δώσουμε τον αγώνα μας».

Παράλληλα, αναφέρει ο κ. Καπερνάρος στην ανακοίνωσή του: «Η πατρίδα χρειάζεται όλους τους Έλληνες. Χρειάζεται εκείνους που πιστεύουν στην Ελλάδα, το έθνος μας και τις αρχές του πολιτισμού μας. Από σήμερα στεκόμαστε ως τοίχος στους υποδουλωμένους, τους υπηρέτες των γερμανικών συμφερόντων και σε αυτούς που θεωρούν ότι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να ζουν υπό το καθεστώς του τρόμου, του εξευτελισμού και της αναξιοπρέπειας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έναντι των πολιτικών εξελίξεων και προχωρούμε ενωμένοι για να πάρουμε πίσω όλα αυτά που έκλεψαν από τις ελληνικές οικογένειες, την εθνική μας κυριαρχία και την υπερηφάνειά μας. Δεν συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές της μισαλλοδοξίας και του ευτελούς φανατισμού. Προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκλογές, χωρίς πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και ανίερους κομματικούς καιροσκοπικούς συμβιβασμούς. Δεν προσθέτουμε συμφέροντα αλλά τις ψυχές μας».