Το Ρολόι της Hamilton επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Το Ρολόι της Hamilton επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Δύο νέα premium μοντέλα ρολογιών κατασκευασμένα με αμερικάνικο πνεύμα και ελβετική ακρίβεια.

Για ακόμα μία φορά, ένα Ρολόι Hamilton βρίσκεται στον καρπό του χεριού ενός ήρωα δράσης σε μία ταινία όπου και το παραμικρό δευτερόλεπτο μετρά, στο φιλμ της Paramount Pictures, Jack Ryan: Shadow Recruit. Μέσα από την ταινία, η Hamilton παρουσιάζει τα ρολόγια Khaki Titanium και Khaki Flight Timer, δύο εμβληματικά μοντέλα κατασκευασμένα με Ελβετική ακρίβεια και Αμερικάνικο πνεύμα.

Η Hamilton έχει συνεργαστεί με την Paramount Pictures για την προώθηση της παγκόσμιας κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους, η οποία κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο τον Ιανουάριο του 2014 ενώ την Τετάρτη 22/01, υποδέχτηκε τους συνεργάτες της στον υπέροχο πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού, Gazarte στο Γκάζι σε μια αποκλειστική avant premiere της ταινίας, στην οποία επίσης παρευρέθηκαν ο Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Λιανός, Γιώργος Σατσίδης και Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος .

Η ταινία είναι παραγωγή των Mace Neufeld, Lorenzo di Bonaventura, David Barron και Mark Vahradian. Οι χαρακτήρες βασίζονται στους ήρωες που έχει δημιουργήσει ο συγγραφέας Tom Clancy.  Το σενάριο είναι των Adam Cozad και David Koepp.  Η σκηνοθεσία είναι του Kenneth Branagh.

1/2