Ροναλντίνιο: Συνελήφθη στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο

Ροναλντίνιο: Συνελήφθη στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο
epa07926265 Former Brazilian soccer player Ronaldinho Gaucho attends a press conference, in Bogota, Colombia, 16 October 2019. Ronaldinho arrived in Colombia to play two exhibition matches in Bogota and Cali. The first one will be played at the Nemesio Camacho El Campin stadium, where the Brazilian star will wear the shirt of Independiente Santa Fe in the game against Atletico Nacional. The second match will be in Cali, in the classic between America and Deportivo Cali, at the Pacual Guerrero stadium, where Gaucho will play one half with each team. EPA/Mauricio Duenas Castaneda Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στη σύλληψη του Ροναλντίνιο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Παραγουάης, με τον Βραζιλιάνο θρύλο να παρουσιάζει πλαστά έγγραφα στην προσπάθειά του να μπει στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Σε περιπέτειες με το νόμο έμπλεξε ο Ροναλντίνιο, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την Βραζιλία το 2002 να συλλαμβάνεται στην Παραγουάη επειδή είχε στην κατοχή του πλαστά έγγραφα διαβατηρίου, κάτι που ελέγχτηκε όταν προσπάθησε να μπει στη χώρα.

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος τέθηκε υπό περιορισμό στο ξενοδοχείο «Resort Yacht & Golf Club»μαζί με τον αδερφό του Ρομπέρτο το βράδυ της Τετάρτης, με την τοπική εφημερίδα «La Nacion» να υποστηρίζει πως βρέθηκαν διαβατήρια στο ξενοδοχείο τους που είχαν τα ονόματα του Ροναλντίνιο και του αδερφού του και στα οποία οι δύο άνδρες φέρονταν να έχουν υπηκοότητα Παραγουάης.

Οι αρχές της Παραγουάης αναμένεται εντός της ημέρας να εκδώσουν ανακοίνωση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψη του Ροναλντίνιο, σύμφωνα ωστόσο με την πρώτη ενημέρωση, οι δύο άνδρες είχαν δεχτεί πρόσκληση να ταξιδέψουν στην Παραγουάη από τον ιδιοκτήτη καζίνο, Νέλσον Μπελότι.

Ο Ροναλντίνιο ήταν προγραμματισμένο μάλιστα να παραστεί σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις ενώ αξίζει να σημειωθεί πως του έχει αφαιρεθεί το βραζιλιάνικο διαβατήριο, ελέω προστίμου 8.500.000 δολαρίων για περιβαλλοντολογική παράβαση, με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπεται βάσει απόφασης δικαστηρίου η έξοδος από τη χώρα του.

Υπό κράτηση από τις αρχές της Παραγουάης ο Ροναλντίνιο:

Πηγή: sport24.gr