Ρωσία: Ο Πούτιν είχε τον Ερντογάν στο «περίμενε»

Ρωσία: Ο Πούτιν είχε τον Ερντογάν στο «περίμενε»
epa08272822 Russian President Vladimir Putin (L) and Turkish President Recep Tayyip Erdogan (front R) arrive for a news conference following their talks in the Kremlin in Moscow, Russia, 05 March 2020. Russian President Vladimir Putin and his Turkish counterpart, Recep Tayyip Erdogan, say they have reached agreements that could end fighting in northwestern Syria. EPA/PAVEL GOLOVKIN / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Ρώσος πρόεδρος άφησε τον Ερντογάν να περιμένει έξω από την αίθουσα όπου διεξήχθη η συνάντηση μεταξύ τους και οι κάμερες κατέγραψαν τις αμήχανες στιγμές της τουρκικής αντιπροσωπείας.

Ένα αμήχανο στιγμιότυπο κατέγραψαν οι κάμερες λίγο πριν απο τη συνάντηση Πούτιν –  Εντογάν στη Μόσχα.

Ο Ρώσος πρόεδρος άφησε τον Τούρκο ομόλογό του να περιμένει πριν από τη συνάντησή τους για τη Συρία, όπως φαίνεται και στο βίντεο που κυκλοφόρησε από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ερντογάν και η αντιπροσωπεία του φαίνονται να περιμένουν για περίπου δύο λεπτά πριν ξεκινήσει η συνάντηση. Μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος ενώ αρχικά στέκεται όρθιος στη συνέχεια κάθεται σε έναν καναπέ φανερά προβληματισμένος.

Υπενθυμίζεται οτι Πούτιν κι Ερντογάν, κατά την εξάωρη συνάντση που είχαν, κατέληξαν σε συμφωνία για εκεχειρία στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, που τέθηκε σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Πηγή: news247.gr