Σ. Βούλτεψη: «Άθλια ιστορία» οι αναφορές Χαϊκάλη για χρηματισμό

Τι δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος για τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Για άθλια ιστορία μιλά η κυβέρνηση με αφορμή τις αναφορές του βουλευτή των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του.

Είναι ολοφάνερο πως αυτές «οι άθλιες παραστάσεις» στήνονται για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, δήλωσε σχετικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

«Μετά τις «καταγγελίες» για …κουμπαράδες και τα τηλεοπτικά σόου Ξουλίδου, τώρα στο κακοπαιγμένο θέατρο προστέθηκε ο κ. Χαϊκάλης», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος και ζήτησε για λόγους δημόσιου συμφέροντος να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. «Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας» συνέχισε, ενώ επιτέθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η βιασύνη με την οποία ο κ. Τσίπρας έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο», είπε συγκεκριμένα η κ. Βούλτεψη.

Όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, πρέπει, «για λόγους δημοσίου συμφέροντος να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία.

Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας», πρόσθεσε η κα Βούλτεψη.

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση του, ζητά άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών Χαϊκάλη από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης.

«Σε μια περίοδο όπου οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας βρίσκονται σε εξέλιξη επιβάλλεται όλες οι πολιτικές δυνάμεις να προστατεύσουμε την δημοκρατική ομαλότητα και διαφάνεια και να μην επιτρέψουμε να δηλητηριάζεται η πολιτική ζωή της χώρας» αναφέρει η ανακοίνωση.