Samsung: Nέο γραφείο πωλήσεων για κλιματιστικά στην Ευρώπη

Samsung: Nέο γραφείο πωλήσεων για κλιματιστικά στην Ευρώπη


H θυγατρική της θα είναι η Samsung Electronics Air Conditioner Europe.

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη δημιουργία της θυγατρικής Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) στο Άμστερνταμ, στην Ολλανδία, η οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της τον Ιανουάριο 2017. Η SEACE θα ασχολείται αποκλειστικά με κλιματιστικά στην Ευρώπη και αναμένεται να σταθεροποιήσει τις δραστηριότητες πωλήσεων, τις οποίες έως τώρα διαχειρίζονταν το κάθε γραφείο ξεχωριστά σε 17 ευρωπαϊκές χώρες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης προσπάθειας της Samsung να επεκτείνει τον τομέα των κλιματιστικών στην ευρωπαϊκή αγορά. Η εταιρεία εκτιμά ότι η Ευρώπη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη B2B αγορά κλιματιστικών, παγκοσμίως -έχει σημειώσει σταθερή ανάπτυξη της τάξεως των $3,6 δισεκατομμυρίων αυτήν τη χρονιά, το οποίο προβλέπεται να αυξηθεί σε $4,2 δισεκατομμύρια έως το 2020.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο τομέας κλιματιστικών της Samsung παρουσιάζει ισχυρή δυναμική με πολλά σημαντικά νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοποριακής κασέτας οροφής 360 εσωτερικών χώρων και το σύστημα DVM S (Digital Variable Multi air conditioner).

Και τα δύο προϊόντα παρουσιάστηκαν στο Διεθνές Forum AC τον Οκτώβριο 2015.

Σημειώνεται ότι το γραφείο SEACE θα λειτουργεί ανεξάρτητα, υπό την εποπτεία τοπικού προέδρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το γραφείο θα ξεχωρίζει για την πρωτοπορία του στην εξειδικευμένη διανομή, παρέχοντας τεχνολογική υποστήριξη και εκπαίδευση, καθώς και βελτιωμένες υπηρεσίες με τέτοιον τρόπο, ώστε να επιταχύνει την αμοιβαία επιχειρηματική επιτυχία των συνεργατών του γραφείου στην Ευρώπη.