Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Νέα κολεξιόν εμπνευσμένη από «μεταχειρισμένα» ρούχα

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Νέα κολεξιόν εμπνευσμένη από «μεταχειρισμένα» ρούχα
epa05789779 US actress Sarah Jessica Parker attends the Prabal Gurung show at the New York Fashion Week in New York, New York, USA, 12 February 2017. The Fall 2017 women's collections are presented from 09 to 16 February. EPA/ALBA VIGARAY

«Μου αρέσει η αναφορά στο παρελθόν. Νομίζω ότι, κατά έναν τρόπο, τα ρούχα είναι διαχρονικά», τόνισε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η 53χρονη ηθοποιός του «Sex and the City», θα παρουσιάσει τη δεύτερη σειρά ρούχων της- συνεργασία με τον οίκο Gap Kids– στις 27 Αυγούστου, την οποία έχει εμπνευστεί από διαχρονικά οικογενειακά κειμήλια.

«Η ιδέα των μεταχειρισμένων και το να τα μοιράζεσαι και να τα δίνεις σε άλλους είναι ο τρόπος με τον οποίο μεγάλωσα από οκτώ χρόνων, κι αυτό είναι που κάνω τώρα. Υπάρχουν 13 ανιψιές και ανιψιοί και ξοδεύουμε πολύ χρόνο δίνοντας ο ένας στον άλλο κούτες γεμάτες ρούχα» εξήγησε η Πάρκερ στο The Holywοod Reporter.

«Η μητέρα μου φύλαγε ό,τι φορούσα όταν ήμουν παιδάκι, κατά συνέπεια οι κόρες μου φορούν τα δικά μου μεταχειρισμένα. Άρα, σκέφτηκα ότι θα ήταν ένας τόσο όμορφος τρόπος να δημιουργήσω την κολεξιόν, έχοντας αυτό στον νου» πρόσθεσε.

«Μου αρέσει η αναφορά στο παρελθόν. Νομίζω ότι, κατά έναν τρόπο, τα ρούχα είναι διαχρονικά. Υπάρχουν σχέδια που ο οποιοσδήποτε από εμάς μπορεί να ανασύρει, σε πέντε ή έξι χρόνια από σήμερα, και να φορεθούν από φίλους και συγγενείς» τόνισε η Πάρκερ.

Δείτε ακόμη: Στα δικαστήρια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ