Σαρωτικό ανασχηματισμό εισηγούνται στον Σαμαρά

Σαρωτικό ανασχηματισμό εισηγούνται στον Σαμαρά

Ο πρωθυπουργός τσεκάρει ένα προς ένα τα ονόματα των κυβερνητικών του στελεχών. 

Ένα προς ένα τσεκάρει τα ονόματα των κυβερνητικών του στελεχών ο πρωθυπουργός βαθμολογώντας τη συμμετοχή ενός εκάστου στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης.  Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ετοιμάζει ανασχηματισμό τσουνάμι και οι περισσότεροι από αυτούς που θα δουν την πόρτα της εξόδου έχουν ενημερωθεί σχετικώς.

Στον επικείμενο ανασχηματισμό θα αντικατασταθούν όλα τα πρόσωπα για τα οποία εκφράζονται αρνητικές απόψεις από την κοινή γνώμη. Μάλιστα προεξοφλείται ότι ο κ. Σαμαράς θα προχωρήσει σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Πρωθυπουργός μετά την καθαρή ήττα στις ευρωεκλογές επιστρέφει και πάλι στη διαχείριση μιας δυσάρεστης καθημερινότητας για να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην κορυφή της ατζέντας είναι η διαχείριση των προβλημάτων της οικονομίας ως τον χειρισμό της κοινοβουλευτικής του πλειοψηφίας ενόψει και των κρίσιμων ψηφοφοριών, για θέματα όπως τα εργασιακά και το ασφαλιστικό, που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί ότι μπορεί να «θυσιαστεί» σε ένα ανασχηματισμό είναι αυτό του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο ο Σαμαράς έχει στηρίξει αρκετές φορές δημόσια.

Ο κ. Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου:

Ι. Στουρνάρας: Γεια σας. Ενημέρωσα τον Πρόεδρο για τις συνθήκες σήμερα που διαμορφώνονται στις Αγορές. Ξέρετε, έχει γίνει ένα ράλι στα ομόλογα και, επίσης, για θέματα που έχουν να κάνουν με συναντήσεις που θα έχει αύριο με 2 Επιτρόπους.

Δημοσιογράφος: Ακούγονται πολλά σε σχέση με τις πολιτικές πρωτοβουλίες του κ. Σαμαρά και τον ανασχηματισμό, ακόμα και για το δικό σας όνομα. Εσείς διατίθεστε να παραμείνετε στο Υπουργείο;

Ι. Στουρνάρας: Δεν κουβεντιάσαμε τέτοια θέματα.

Διαβάστε ακόμη:

Η ΝΔ έχασε συνολικά 543.000 ψηφοφόρους σε σχέση με το 2012

Ποιοι εκλέγονται στην ευρωβουλή