Saudi Aramco: Ο κολοσσός των 2 τρισ. δολαρίων επενδύει στην ελληνική τεχνογνωσία της Unixfor

Saudi Aramco: Ο κολοσσός των 2 τρισ. δολαρίων επενδύει στην ελληνική τεχνογνωσία της Unixfor
epa08124254 Visitors and exhibitors gather at the Saudi Aramco section in the exhibition of the World Future Energy Summit 2020 (WFES) in Abu Dhabi, United Arab Emirates, 13 January 2020. EPA/ALI HAIDER Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τεχνογνωσία της ελληνικής εταιρείας Unixfor θα χρησιμοποιεί η Saudi Aramco, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου με κεφαλαιοποίηση που αγγίζει τα 2 τρισ. δολάρια.

Συγκεκριμένα η Saudi Aramco, που απασχολεί περισσότερους από 70.000 εργαζόμενους, θα προχωρήσει στην αυτοματοποίηση της έκδοσης και αντικατάστασης καρτών πρόσβασης προσωπικού, αποκτώντας ένα δίκτυο από Self-Service kiosks.

Μέσω του νέου συστήματος, ο χρήστης παραδίδει στο Self-Service kiosk την παλιά κάρτα πρόσβασης και παραλαμβάνει τη νέα, η οποία εκτυπώνεται επιτόπου, έχοντας αποθηκεύσει στο μικροκύκλωμά της τα στοιχεία του κατόχου, καθώς και μοναδικά χαρακτηριστικά που καθιστούν αδύνατη την υποκλοπή ή την αντιγραφή της.

Το σύστημα που αναπτύχθηκε από τη Unixfor βασίστηκε σε καινοτομικές λύσεις που ενσωματώνουν υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας, που συνδυάζουν κάμερες ασφαλείας, σαρωτές βιομετρικών χαρακτηριστικών κ.α.

Η Unixfor, μια αμιγώς Ελληνική εταιρία με έδρα την Αθήνα, προσφέρει καινοτόμες λύσεις αυτοματοποίησης συναλλαγών και Self-Service συστήματα υψηλής ποιότητας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό και να ανταποκριθούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

Πρόσφατα η εταιρεία με τη συμβολή της Diyar, στρατηγικού της συνεργάτη στη Μέση Ανατολή, στήριξε έμπρακτα το Υπουργείο Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του Κουβέιτ και το όραμά του να αυτοματοποιήσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες, υλοποιώντας ένα εναλλακτικό, Self-Service κανάλι συναλλαγών, μέσω του οποίου οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται 24×7, εύκολα και γρήγορα.