Σχεδιάζοντας το iPhone 7

Σχεδιάζοντας το iPhone 7

Η  Oval Picture παρουσιάζει τα δικά της σχέδια για το επερχόμενο μοντέλο της Apple.

Το ενδιαφέρον για το επερχόμενο iPhone 7 εξάπτει την φαντασία των σχεδιαστών της Oval Picture. Ο σχεδιαστής της Yasser Farahi προτείνει τη δική του άποψη για την εμφάνιση και τις τεχνολογικές δυνατότητες του επόμενου smartphone της Apple, καταλήγοντας σε τρεις διαφορετικές εμφανίσεις σε πέντε απαλά χρώματα.

Το «μοντέλο» του μειώνει το πάχος στα 6,1mm, σε σχέση με τα 6,9mm του iPhone 6. Στις προτάσεις του επαναφέρει στοιχεία που είχαν απορριφθεί στην τελική σχεδίαση του iPhone 6, όπως η οθόνη από ζαφείρι, και προσθέτει τεχνολογικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν ήδη σε Android συστήματα, με χαρακτηριστικότερο τη δυνατότητα ασύρματης φόρτησης.

Προτείνει, επίσης, την τοποθέτηση ηχείων τόσο στην πάνω όσο και στην κάτω πλευρά, με στόχο την αίσθηση στερεοφωνικού ήχου, ενώ ανεβάζει την μνήμη RAM στα 5GB και την ανάλυση της κάμερας στα 12MP.

Στα σχέδιά του, το μέγεθος της οθόνης παραμένει στις 4,7 ίντσες, μια πρόβλεψη που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ασφαλής, καθώς οι καταναλωτές του iPhone 6 έδειξαν να την προτιμούν σε σχέση με το μεγαλύτερο iPhone 6 Plus των 5,5 ιντσών.

Το νέο μοντέλο της Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το αργότερο εντός του 2016. Δεν είναι, μάλιστα, απίθανο η παρουσίασή του να γίνει εντός των τελευταίων μηνών του 2015, ύστερα από την ολοκλήρωση ενός έτους από την κυκλοφορία του iPhone 6.