Τα πιάτα που υπόσχονται κορυφαίες φωτογραφίες φαγητών στο Instagram

Τα πιάτα που υπόσχονται κορυφαίες φωτογραφίες φαγητών στο Instagram

Δύο ισραηλινές εταιρείες και ένας κεραμοποιός επιχειρούν να αλλάξουν τον τρόπο φωτογράφησης φαγητών για πάντα.

Η βασική ιδέα είναι απλή: Πιάτα που θα κάνουν ακόμα καλύτερες τις φωτογραφίες με φαγητά στο Instagram.

Με αυτό στο μυαλό, δύο εταιρείες από το Ισραήλ, το πολυτελές εστιατόριο Catit Restaurant του Τελ Αβίβ και η οινοποιεία Carmel, αποφάσισαν να εμπιστευθούν στον κεραμοποιό Adi Nissani την κατασκευή ειδικά σχεδιασμένων πιάτων που θα αναδεικνύουν καλύτερα τις δημιουργίες τους.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας ήταν το φωτογραφικό project «Foodography», στο οποίο οι συμμετέχοντες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα ειδικά σχεδιασμένα πιάτα για να ανεβάζουν στο γνωστό ιστότοπο τις φωτογραφίες των συνταγών τους. Τα πιάτα του Nissani περιέχουν ειδικά σχεδιασμένες γωνίες και επιφάνειες στις οποίες μπορεί κάποιος να σταθεροποιήσει το κινητό του τηλέφωνο, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή οπτική γωνία για τις φωτογραφίες.

Οι συμμετέχοντες στο project των δύο εταιρειών μπορούν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στο hashtag του Instagram #FDGR. Οι δύο εταιρείες δίνουν ακόμα τη δυνατότητα για ειδικά μαθήματα φωτογραφίας πιάτων φαγητών από τον φωτογράφο Dan Perez έναντι 155 δολαρίων. Και φυσικά περιλαμβάνεται και γεύμα.