Σχέδιο ενίσχυσης των κοινωνικών παντοπωλείων της Αθήνας

Τα κοινωνικά παντοπωλεία οκτώ δήμων θα ενισχυθούν πιλοτικά από κονδύλι 100.000 ευρώ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Τα κοινωνικά παντοπωλεία οκτώ δήμων θα ενισχυθούν πιλοτικά από κονδύλι 100.000 ευρώ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, όπως γνωστοποίησε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανέφερε ότι το Επιμελητήριο επιδιώκει τη συνερασία όλων των φορέων για να υπάρξουν και νέες δράσεις. Ήδη, σχεδιάζονται, από τον Σεπτέμβριο, νέες δράσεις για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων με τη συμβολή και των ίδιων των επιχειρηματιών, για τη δημιουργία γραφείου υποστήριξης επαγγελματιών και για τη στήριξη ΑμΕΑ. Επίσης, θα ξεκινήσει νέα προσπάθεια στήριξης ευπαθών ομάδων σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή.

Οι δήμοι, τα κοινωνικά παντοπωλεία των οποίων θα ενισχυθούν είναι οι εξής: Αθηναίων, Περιστερίου, Καλλιθέας, Αγίων Αναργύρων, Καισαριανής, Ν. Ιωνίας, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας.

Στη συνέντευξη Τύπου, με θέμα «Παρουσίαση των δράσεων του ΕΕΑ για τη στήριξη οικονομικά αδύνατων πολιτών Δήμων της Αττικής», παραβέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.

«Η χώρα θα πάει μπροστά με όλους μαζί… Σώζοντας μία επιχείρηση, σώζουμε την οικονομία», σημείωσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Σχετικά άρθρα