Σε μπελάδες οι Guns N’ Roses εξαιτίας ενός…όπλου!

Σε μπελάδες οι Guns N’ Roses εξαιτίας ενός…όπλου!

Τα μέλη του συγκροτήματος κρατήθηκαν από τις αρχές στα σύνορα με τον Καναδά όταν βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο στην κατοχή τους.

Όπλα και ρόδα μπορεί να είναι το όνομα του συγκροτήματος Guns N’ Roses, αλλά το πρώτο συνθετικό φαίνεται ότι τους έβαλε σε μπελάδες, καθώς τα μέλη του συγκροτήματος κρατήθηκαν από τις αρχές στα σύνορα με τον Καναδά αφού στο λεωφορείο που τους μετέφερε βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο.

Το περιστατικό αποκάλυψε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Αξλ Ρόουζ κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδωσαν οι Guns N’ Roses, το βράδυ του Σαββάτου, στο Τορόντο σε ένα κοινό που ξεπέρασε τις 50.000.

«Είχαν μεγάλη κατανόηση. Ξέρετε αυτό μπορεί να συμβεί, μπορεί να ξεχάσεις ένα… όπλο», είπε, διευκρινίζοντας ότι το όπλο δεν ήταν δικό του.Εκπρόσωπος της μπάντας επιβεβαίωσε το περιστατικό στο Billboard.«Ναι, όντως αυτό συνέβη την Παρασκευή 15 Ιουλίου, την ώρα που περνούσαν τα σύνορα ύστερα από μία στάση που έκαναν στην περιοδεία τους στην Φιλαδέλφεια την προηγούμενη μέρα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ροκ συγκρότημα αντιμετωπίζει προβλήματα περνώντας τα σύνορα με τον Καναδά εξαιτίας ενός όπλου

Ο Ρόουζ είχε πει το 1988, σύμφωνα με το Billboard, ότι «φέτος έχω συλληφθεί μόνο μία φορά στα σύνορα με τον Καναδά, εξαιτίας του όπλου μου. Δεν ήξερα ότι εκεί είναι παράνομο».