Σε εξέλιξη φωτιά στη Λακωνία- Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή

Σε εξέλιξη φωτιά στη Λακωνία- Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή
Πολίτης, κρατώντας πυροσβεστήρα, επιχειρεί στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Πευκί στην Βόρεια Εύβοια, Κυριακή 08 Αυγούστου 2021. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην Γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις Γούβες σε μία πορεία που οδηγεί στο Αρτεμίσιο, το Πευκί και τη θάλασσα. Λίγο μακρύτερα και από την άλλη πλευρά του νησιού, η φωτιά κινείται κατευθείαν προς τους Καματριάδες και τους Γαλατσάδες - και αν περάσει από αυτά τα δύο κομβικά σημεία, πλέον θα βρεθεί πάνω από την Αιδηψό. Στο νότιο τμήμα, οι υποστηρικτικές ομάδες πυροπροστασίας που έχουν φτάσει στη χώρα μας από την Ουκρανία και την Ρουμανία και εργάζονται νυχθημερόν, ελέγχουν την κατάσταση στο χωριό Τρούπι, όσο και λίγο πιο βόρεια, στα Καλύβια και στο Σπαθάρι. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε χαμηλή δασική βλάστηση, στην περιοχή Δρυάλια του δήμου Ανατολικής Μάνης, στην Λακωνία.

Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα.

Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική, το μέτωπο της φωτιάς δεν βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή.