Σε εξέλιξη ο νέος κύκλος του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας

Σε εξέλιξη ο νέος κύκλος του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας

Τι μπορούν να κερδίσουν όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία - Πάρτε μια γρήγορη γεύση!

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι η οικονομική δυσπραγία στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να εμποδίζει ανθρώπους με αξιόλογες ιδέες, με όραμα και με πείσμα.

Η επιχειρηματικότητα είναι η ψυχή της οικονομικής ανάπτυξης και το Βραβείο είναι δίπλα σε αυτούς που θέλουν να κάνουν το επιχειρηματικό τους όραμα πραγματικότητα στην Ελλάδα.

“Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει, με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις” είπε ο Ελύτης.

Ο πολυαναμενόμενος νέος κύκλος του διαγωνισμού ξεκίνησε! Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των προηγούμενων τεσσάρων διαγωνισμών, το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας προσκαλεί νεοφυείς επιχειρήσεις να υποβάλουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια και να συμμετάσχουν στον πέμπτο ετήσιο διαγωνισμό.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας προσφέρει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες με έδρα την Ελλάδα να λάβουν δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και καθοδήγησης, καθώς επίσης και μέρος της συνολικής βράβευσης που ανέρχεται στα €1.25 εκατομμύρια, με σκοπό την υποστήριξη της νέας επιχειρηματικής τους προσπάθειας.

Την 1η Ιουνίου 2016, τρεις νικητές ανακοινώθηκαν στην τέταρτη τελετή βράβευσης του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Σε συνέχεια της βράβευσης, ο συνολικός αριθμός νικητών ανέρχεται στους 14, από την ίδρυση του θεσμού το 2012.

Οι προηγούμενοι νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων, από τη μετεωρολογία και τον πολιτισμό, την ιατρική τεχνολογία μέχρι και καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες. Οι εταιρείες αυτές έχουν πετύχει μία σταθερή εμπορική ανάπτυξη, παρά την παρατεταμένη οικονομική ύφεση στην Ελλάδα.

Πάρτε μια γεύση για την ιστορία του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας:

Διαβάστε ακόμα: Γιατί η Ελλάδα χρειάζεται θεσμούς όπως το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας