Στον Όμιλο Ogilvy και mscomm η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Στον Όμιλο Ogilvy και mscomm η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Έπειτα από την ολοκλήρωση του κλειστού spec του Δεκεμβρίου για τις Δημόσιες Σχέσεις.

Στην κοινοπραξία Touchpoint Strategies/Asset Ogilvy Public Relations και την mscomm ανέθεσε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία τη διαχείριση των δημοσίων σχέσεων, σε συνέχεια του κλειστού spec, που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες του Ομίλου Ogilvy (Touchpoint Strategies/Asset Ogilvy Public Relations) θα αναλάβουν την εταιρική επικοινωνία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και τα brands ΑΛΦΑ, Fischer και ΒΙΟΣ5 – πέρα από το λογαριασμό της Heineken, όπως ήδη ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Την ίδια στιγμή, η mscomm θα αναλάβει σύμβουλος στα θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Εσωτερικής Επικοινωνίας της εταιρείας, καθώς και το brand της Amstel και το μηλίτη Strongbow.

Tα προϊόντα τα οποία η Αθηναϊκή Ζυθοποιία εισάγει για την ελληνική αγορά (SOL, Desperados, McFarland, Affligem, Murphy’s κτλ) θα κατανεμηθούν ανάμεσα στις δύο εταιρείες κατά περίπτωση.

Οι αναθέσεις αυτές δεν επηρεάζουν τις υπάρχουσες συνεργασίες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας με την Communication Effect, στο κομμάτι του Digital, και την Grey, για το ΑΘΗΝΕΟ.
Πηγή: advertising.gr