Σε «τουριστική απομόνωση» η Ελλάδα

Σε «τουριστική απομόνωση» η Ελλάδα
Photo:

Δεκάδες αεροπορικές εταιρίες σταματούν την έκδοση εισιτηρίων στην Ελλάδα - ακυρώνονται οι πτήσεις προς και από Νέα Υόρκη της SkyGreece.

Μετά την επιβολή των κεφαλαιακών ελέγχων οι ξένες αεροπορικές εταιρίες σταματούν την έκδοση των εισιτηρίων τους μέσω των ελληνικών ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Από αυτές μόνο το group της Lufthansa και η Turkish συνεχίζουν την έκδοση εισιτηρίων με χρήση ξένων πιστωτικών καρτών ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν σταματήσει τελείως.

Ακουλουθεί η λίστα των αεροπορικών εταιριών που έως τώρα σταμάτησαν την έκδοση και η επιστολή της Lufthansa με τους τρόπους πληρωμής που δέχεται.

1. SRI LANKAN AIRWAYS
2. CHINA AIRWAYS
3. AIGLE AZUR AIRLINES
4. ANGOLA AILRINES
5. ROYAL AIR MAROC
6. ONUR AIR
7. GARUDA
8. AIR NAMIMBIA
9. ATLASJET
10. AIRCOMPANY
11. CHINA SOUTHERN
12. EMIRATES
13. URAL AIRLINES
14. AIR ASTANA
15. VIETNAM AIRLINES
16. VIRGIN ATLANTIC
17. PEGASUS AIRLINES
18. TRANSAERO AIRLINES
19. UTAIR AVIATION
20. UZBEKISTAN AIRWAY
21. AIR CARAIBES
22. QATAR
23. AIR BALTIC
24. SIBERIA
25. AIR NEW ZEALAND
26. AIR TRANSAT
27. AIR CALEDONIE
28. QANTAS
29. AUSTRIAN
30. SWISS

image

Ακυρώνονται οι πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη

H SkyGreece Airlines ανακοίνωσε πως εξαιτίας της κρίσης στην Ελλάδα, του ελέγχου κεφαλαίων και περιορισμού στην μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό όπως έχουν επιβληθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, είναι αναγκασμένοι να ακυρώσουν την πτήση GW411/ 07 Ioυλίου από Αθήνα προς Νέα Υόρκη καθώς και τη πτήση GW412/ 07 Ioυλίου από Νέα Υόρκη προς Αθήνα.

GW411 και GW 412 : Νέα Υόρκη – Αθήνα

Όλοι οι επιβάτες που επηρεάζεται το ταξίδι τους από τις ακυρωμένες πτήσεις θα μεταφερθούν στην πτήση της Παρασκευής 10 Ιουλίου, GW411/10JUL από Αθήνα για Νέα Υόρκη και από Νέα Υόρκη προς Αθήνα με την πτήση GW412/10JUL. Οι επιβάτες των συγκεκριμένων πτήσεων διατηρούν το δικαίωμα της πλήρους ακύρωσης των εισιτηρίων τους , ή τη μερική ακύρωση του μη χρησιμοποιημένου μέρους των εισιτηρίων τους ή της αλλαγής ημερομηνιών του ταξιδιού τους χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση σε οποιαδήποτε άλλη πτήση της SkyGreece Airlines.