Σε τροχιά ρεκόρ οι πωλήσεις του iPhone 6s

Σε τροχιά ρεκόρ οι πωλήσεις του iPhone 6s
The Apple Inc. iPhone 6s Plus smartphone is displayed after a product announcement in San Francisco, California, U.S., on Wednesday, Sept. 9, 2015. Apple Inc. unveiled a wide-ranging lineup of new products, including updated iPhones, a revamped TV set-top box for playing games and watching videos, and a bigger iPad designed for business customers. Photographer: David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images Photo:

Οι προπαραγγελίες κινούνται με ικανοποιητικό ρυθμό σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η Apple ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως υπήρξε μια εξαιρετικά θετική ανταπόκριση των πελατών της για το νέο iPhone 6S και το 6s Plus, επισημαίνοντας ότι οι προπαραγγελίες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ήταν αυξημένες σε όλον τον κόσμο.

Η εταιρεία αναφέρει ότι βρίσκεται «σε τροχιά για να σπάσει το ρεκόρ των 10 εκατομμυρίων συσκευών του πρώτου Σαββατοκύριακου του περασμένου έτους». Αυτό αποτελεί μάλλον έκπληξη για κάποιους αναλυτές, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες προειδοποιούσαν τους επενδυτές ότι είναι πιθανό να υπάρξει χαμηλή ζήτηση για το νέο iPhone δεδομένου ότι οι πωλήσεις του iPhone 6 ήταν τόσο υψηλές.

Κατά την παρουσίαση του νέου μοντέλου του iPhone 6, οι αναλυτές σημείωσαν πως τα νέα smartphone είναι σχεδόν πανομοιότυπα με το προηγούμενο μοντέλο, με εξαίρεση την έκδοση με το χρυσό φινίρισμα και τη νέα δυνατότητα 3D Touch.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Apple, το νέο iPhone θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου και η έκδοση 6s Plus θα είναι διαθέσιμη έως τα μέσα Οκτωβρίου