Σεμινάρια για την εξέλιξη του γύρου

Σεμινάρια για την εξέλιξη του γύρου

Εκπαιδευτικά σεμινάρια από τον Μέγα Γύρο για την εξέλιξη του γύρου και την ραγδαία ανάπτυξη του στην παγκόσμια αγορά

Η Μέγας Γύρος είναι ένας ζωντανός οργανισμός, με ραχοκοκαλιά της εταιρίας το ανθρώπινο δυναμικό της. Από το πρώτο κιόλας χρόνο η εταιρία επένδυσε πάρα πολύ στην ανάπτυξη της εσωτερικά, στελεχώνοντάς την, μόνο με ανθρώπους που θέλουν να εξελιχθούν και να εξελίξουν την εταιρία αυτή κάνοντας το όραμα πραγματικότητα, τον Μέγα Γύρο να έχει μερίδιο στην παγκόσμια αγορά..

Από το 2013 αφού πλέον η φιλοσοφία έγινε νοοτροπία, πέρασε στο επόμενο βήμα, που είναι να δημιουργήσει το ίδιο πνεύμα για τους συνεργάτες της. Βλέποντας τις ανάγκες που υπάρχουν στην αγορά, ώστε να εξελιχθεί η ελληνική εστίαση στα πρότυπα της παγκόσμιας αγοράς, δημιούργησε τα σεμινάρια εκπαίδευσης των συνεργατών της που μπορούν να έρθουν να ενημερωθούν: για την σωστή διαχείριση της κουζίνας των εστιατορίων, για τις νέες τεχνολογίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποφύγουν το ανθρώπινο λάθος, για τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, αλλά και το πιο σημαντικό για την σωστή διαχείριση των τροφίμων σε επίπεδο καθαριότητας αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.

Τα σεμινάρια γίνονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, 1-2 φορές το μήνα και συμμετέχουν περίπου 15-20 επιχειρήσεις σε κάθε σεμινάριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έρχονται από όλα τα σημεία της Ευρώπης για να το παρακολουθήσουν, ενδεικτικά από την Γερμανία, Σουηδία, Αγγλία και Κύπρο.

Σεμιναριο
O Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, κος Λούστας μιλάει για την εξωστρέφεια του Μέγα Γύρου και για τον γύρο ως παγκόσμιο προϊόν.

Τα σεμινάρια αποσκοπούν στην καλύτερη διαχείριση της πρώτης ύλης και εν συνεχεία στην υψηλότερη απόδοση της ποιότητας του προϊόντος για τον τελικό καταναλωτή. Έχοντας μια πλειάδα συνεργατών από ολο τον κόσμο και εξελίσσοντας τους, η εταιρία προσπαθεί να εξελίξει την αγορά της εστίασης έτσι ώστε η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα να πάρει την θέση που της αξίζει στην παγκόσμια αγορά.

σεμιναριο και εκτος
Ο κος Καμάρας Υπεύθυνος Διαχείρισης Προϊόντων σε Εκπαιδευτικό σεμινάριο (και εκτός εργοστασίου) στο κατάστημα συνεργάτη μας στη Λάρισα.

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2015 τα σεμινάρια θα γίνουν ολοήμερα και σύντομα θα εγκαινιαστούν και πιο ειδικευμένα τμήματα αφού οι απαιτήσεις της αγοράς είναι πολλές (marketing, ανάπτυξη δικτύου, shop mix, εξωστρέφεια κτλ). Έτσι θα μπορούμε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τις καλύτερες πρακτικές αποτελεσματικής διαχείρισης τροφίμων, αλλά καθώς και πρακτικές για την καλύτερη απόδοση των επιχειρήσεων τους