Σφάζονται Αντώναρος-Γεωργιάδης μέσω twitter για τη ΝΔ

Σφάζονται Αντώναρος-Γεωργιάδης μέσω twitter για τη ΝΔ

Διαδικτυακή κόντρα μεταξύ του Ευ. Αντώναρου και του Α. Γεωργιάδη μέσω Twitter για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας.

Οι Άδωνις Γεωργιάδης και Ευάγγελος Αντώναρος συνηθίζουν να ανταλλάσουν απόψεις μέσω Twitter για την πορεία της ΝΔ. Αυτή τη φορά η ήττα στις εκλογές και το θέμα ηγεσίας στο κόμμα, πυροδότησε νέα κόντρα.

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας τα σενάρια επιστροφής του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Αντώναρος ανέβασε τρία σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Τα ακροδεξιά σαπρόφυτα ξαναχτυπούν και με κάνουν να γελώ. Γιατί ονειρεύονται επαναφορά του κυρίου που οδήγησε τη ΝΔ στον ιστορικό της πάτο. (Μάιος 12)», έγραψε, στο πρώτο σχόλιό του, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ακολούθησαν ακόμα δύο, σε στυλ κουίζ. «Απλό κουίζ: Δυο είναι οι χειρότεροι κοινοβουλευτικοί πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης. Ο ένας είναι ο ΓΑΠ», σημείωσε ο κ. Αντώναρος, στο πρώτο. «Κι άλλο κουίζ: Ποιος ήταν ο πιο αγοραφοβικός πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης;», επεσήμανε στο δεύτερο.

Τις παρεμβάσεις του κ. Αντώναρου σχολίασε, λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευσή τους, ο κ. Γεωργιάδης. «Ψύχραιμος, κόσμιος και συνετός λόγος, υπόδειγμα μεσαίου Χώρου, ικανός να τραβήξει Κεντρώους στη ΝΔ», ανέφερε, στον προσωπικό του λογαριασμό, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.