Συγχαρητήρια Μεϊμαράκη στον Τσίπρα για την εκλογική νίκη

Συγχαρητήρια Μεϊμαράκη στον Τσίπρα για την εκλογική νίκη
(Ξένη δημοσίευση) Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα για τις Βουλευτικές Εκλογές 2015, σε εκλογικό τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015. Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία. Οι κάλπες κλείνουν στις 7 το απόγευμα, ενώ πρώτη ασφαλή εκτίμηση του αποτελέσματος θα έχουμε λίγο μετά τις 9 καθώς τότε υπολογίζεται ότι θα έχει καταμετρηθεί το 10% των ψήφων της επικράτειας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Το αποτέλεσμα των εκλογών σχολίασε ο πρέδρος της Νέας Δημοκρατίας.

“Το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι διαμορφώθηκε με τη νίκη του κυρίου Τσίπρα. Τον συγχαίρω”, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης.

Η ΝΔ έδωσε την εκλογική μάχη με αξιοπρέπεια και πολιτισμένα, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.

Συνέχισε αναφέροντας ότι “το αποτέλεσμα διαμορφώνεται με πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και τον συγχαίρω γι αυτό. Τον Ιανουάριο κάποιοι νομίζανε ότι θα διαλυθούμε και ότι μας τελειώσανε. Δεν διαλυθήκαμε, αντίθετα παραμένουμε πυλώνας σταθερότητας”. Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει θέμα αρχηγού στη ΝΔ απάντησε ότι “αυτά θα τα συζητήσουμε στην ώρα τους, προέχει ο σχηματισμός κυβέρνησης”.

Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ θα συμμετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα απάντησε “έχετε καμία πληροφορία;”, εννοώντας ότι η πρωτοβουλία είναι στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι πρώτο κόμμα.