Συγκέντρωση στο Σύνταγμα ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή

Το πρωί της Τετάρτης θα μεταφερθούν προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες στη Βουλή.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή, το πρωί της Τετάρτης, ημέρα κατά την οποία θα μεταφερθούν στη Βουλή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός για να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια για τις άρσεις ασυλίας τους.

«Ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, βουλευτές, στελέχη και απλοί υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος παραμένουν πολιτικοί όμηροι ενός σαθρού καθεστώτος», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές
Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν εντός του Ιουνίου έλαβαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι πέρασαν σήμερα το πρωί το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου.

Ο ήδη προσωρινά κρατούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, που κλήθηκε για παράβαση του νόμου περί όπλων, Γιώργος Γερμενής, έλαβε προθεσμία για τις 17 Ιουνίου.

Ο Αντώνης Γρέγος θα βρεθεί ξανά ενώπιον των ανακριτριών στις 19 Ιουνίου, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης έλαβε προθεσμία για τις 18 Ιουνίου, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος για τις 23 Ιουνίου και τέλος ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος για τις 20 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη: Που σημείωσε η Χρυσή Αυγή τα υψηλότερα ποσοστά της