Συγκρότημα κατοικιών Vital Blue: Φιλοσοφία ευ ζην και σύγχρονων ανέσεων

Συγκρότημα κατοικιών Vital Blue: Φιλοσοφία ευ ζην και σύγχρονων ανέσεων
Ειδικές παροχές και προνόμια συνοδεύουν κάθε κατοικία της Vital Blue προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία κατοίκησης, ανάγοντας την ποιότητα της καθημερινής ζωής στο υψηλότερο επίπεδο.

 To κτίριο κατοικιών Vital Blue κατέχει όλο και μεγαλύτερης αποδοχής στο περιβάλλον του real estate και της κατασκευής, έχοντας αποσπάσει το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό από σημαντικούς επαγγελματίες της αγοράς. Είναι το κτίριο που υπόσχεται “ποιότητα ζωής” με έναν διαφορετικό τρόπο από όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Ο ιδρυτής και CEO της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ Ιωσήφ Αραμπατζής, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Vital Blue αποτελεί σημείο αναφοράς στα Νότια Προάστια.

“Στη Vital Blue, τόσο η αρχιτεκτονική μελέτη των ΣΓΟΥΤΑΣ αρχιτέκτονες, όσο και η κατασκευαστική προσέγγιση της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, στόχο έχουν να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες ώστε ο άνθρωπος να μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή στο βέλτιστο σενάριό της. Διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, που προσφέρουν ποιότητα ζωής χωρίς να κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε δούλοι της τεχνολογίας. Παρότι παρέχει ιδιαίτερα έπιπλα, αυτοματισμούς, τζακούζι και άλλες παροχές, εμείς δεν στεκόμαστε σε αυτά. Όλες οι κατοικίες της Vital Blue έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε τι να ρυθμίζεται σχεδόν αυτόματα. Κάθε διαφορετικό σενάριο της καθημερινότητας επιτυγχάνεται με τη μικρότερη σύνδεση με τους αυτοματισμούς και τις ηλεκτρονικές συσκευές, είτε πρόκειται για στιγμές χαλάρωσης είτε για παραγωγικές ώρες.”

Ειδικές παροχές και προνόμια συνοδεύουν κάθε κατοικία της Vital Blue προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία κατοίκησης, ανάγοντας την ποιότητα της καθημερινής ζωής στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Ιωσήφ Αραμπατζής αναφέρει: “Άλλο ένα σημείο το οποίο επηρεάζει την ποιότητα ζωής του ανθρώπου είναι αυτό που ακολουθεί το στάδιο της αρχιτεκτονικής – κατασκευής και αφορά στη μελλοντική διαχείριση του ακινήτου. Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ μας απασχολεί έντονα η “καλοπέραση” του ενοίκου μετά την ολοκλήρωση του χώρου, γι’ αυτό και ζητήματα όπως η ασφάλεια, η διαχείριση της ενέργειας και η εγγύηση του έργου, παραμένουν για εμάς εξίσου σημαντική προτεραιότητα. Στη Vital Blue έχουμε φροντίσει να δώσουμε το ιδανικό περιβάλλον ώστε οι ένοικοι να απολαμβάνουν με ηρεμία και ασφάλεια την καθημερινότητά τους.”

Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει ενεργειακή αυτονομία με φωτοβολταϊκά πάνελ που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του χρήστη, ενώ το ηλεκτρικό ρεύμα είναι προπληρωμένο από την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ για τα 20 επόμενα χρόνια.

Το κτίριο φυλάσσεται με τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας, ενώ παράλληλα η υψηλού επιπέδου αντισεισμική κατασκευή και τα 10 χρόνια εγγύησης του έργου προσφέρουν ασφάλεια στους ιδιοκτήτες και τις οικογένειές τους.

Τέλος, κάθε κατοικία διαθέτει ευελιξία, μέσω μιας εξελιγμένης συμβολαιογραφικής σύστασης, ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα στις εκάστοτε ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη.

“O κάθε χώρος έχει μελετηθεί έτσι ώστε ο άνθρωπος να λύνει χωρίς προσπάθεια ή ένταση τα πρακτικά ζητήματα της διαβίωσης. Το ευ ζην δίνεται με τον πιο απλό και ανθρώπινο τρόπο, μέσα από μια πολυτέλεια που δεν επιδιώκει τον εντυπωσιασμό, αλλά τη δημιουργία των σωστών συνθηκών που δίνουν χώρο στα σημαντικά ζητήματα της ζωής.” καταλήγει ο κ. Αραμπατζής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: