Σύλληψη ενός ακόμη μέλους της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία Φύσσα

Σύλληψη ενός ακόμη μέλους της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία Φύσσα

Στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών οδηγείται ο 48χρονος που θεωρείται ηγετικό στέλεχος στην Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Αστυνόμοι του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν χθες στον Πειραιά ένα ακόμη μέλος της Χρυσής Αυγής, που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι.

Πρόκειται για έναν 48χρονο, υψηλόβαθμο στέλεχος της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί από την αρχή στην υπόθεση, αλλά εκδόθηκε τώρα ένταλμα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση, με την κατηγορία της απλής συνέργειας από κοινού σε ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Ο 48χρος, που φέρεται να είναι εκείνος που ειδοποίησε τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Φύσσα τα μέλη της Χ.Α. πως ο νεαρός μουσικός βρισκόταν στην καφετέρια με φίλους του, είχε συλληφθεί πάλι, δέκα ημέρες μετά τη δολοφονία από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μαζί με άλλα 20 άτομα, με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη:

Ολόκληρο το πόρισμα-φωτιά για την Χρυσή Αυγή

Στο φως οι συνομιλίες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα