Silver Award στην κατηγορία Ιατρικά Συνέδρια για την INVENTICS

Silver Award στην κατηγορία Ιατρικά Συνέδρια για την INVENTICS

Μια ακόμη βράβευση της εταιρείας για τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Ακόμη ένα βραβείο απονέμεται στην εταιρεία INVENTICS Α.Ε. για τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες της. Μετά τη βράβευση του διαδικτυακού καναλιού LIVEMEDIA στα WebX Awards, το τμήμα συνεδρίων Medevents.gr κατακτά το Silver Award στην κατηγορία Ιατρικά Συνέδρια για τη διοργάνωση του 2ου Παγκοσμίου Συνεδρίου MIECT, στην τελετή απονομής βραβείων του Event Awards 2017.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της INVENTICS, Στάθης Παρχαρίδης και η Διευθύντρια του Medevents.gr, Δήμητρα Βαβλούκη, ευχαριστώντας τον φορέα MIECTIS και τους Κυριάκο Αναστασιάδη και Πολυχρόνη Αντωνίτση για τις ιδέες που υλοποίησαν μαζί.

Το έργο απαιτούσε προσήλωση στη λεπτομέρεια και υπευθυνότητα τόσο στο σχεδιασμό του περιεχομένου, όσο και σε επίπεδο διοργάνωσης. Η διαδικασία σχεδιασμού διήρκησε 1,5 χρόνο και υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στην κατηγορία Best Conferences αναδείχθηκαν τα καλύτερα συνέδρια που προήγαγαν τους σκοπούς της διοργανώτριας αρχής, και προσέφεραν πολύτιμες εμπειρίες σε συμμετέχοντες και συνέδρους.

Η INVENTICS A.E. και συγκεκριμένα το τμήμα συνεδρίων Medevents διοργάνωσε με επιτυχία το Παγκόσμιο συνέδριο 2nd INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MINIMAL INVASIVE EXTRACORPOREAL TECHNOLOGIES (MiECT) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 09-11 Ιουνίου 2016. Φορέας του συνεδρίου ήταν ο διεθνής φορέας MINIMAL INVASIVE EXTRACORPOREAL TECHNOLOGIES INTERNATIONAL SOCIETY, MiECTiS (www.miectis.org). Κύριοι στόχοι του, ήταν η ανάπτυξη της καρδιοχειρουργικής παγκοσμίως, η προώθηση της τεχνολογίας της ελάχιστα επεμβατικής εξωσωματικής κυκλοφορίας και η ανταλλαγή εμπειριών και επαγγελματικών απόψεων μεταξύ των επιστημόνων υγείας σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο.