Σημαντική διάκριση για το Lexmark «Perceptive Software»

Σημαντική διάκριση για το Lexmark «Perceptive Software»

Ανακηρύχθηκε κορυφαίο λογισμικό στον τομέα του Enterprise Content Management από τις εταιρείες αξιολόγησης Gartner & Forrester.

Ως κορυφαίο στον τομέα του Enterprise Content Management αναγνωρίστηκε το λογισμικό της Lexmark International Inc., «Perceptive Software» για το 2013 από τις δύο εταιρείες αναλυτών Gartner & Forrester.

Όπως ανακοίνωσε η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία, Κόσοβο & Fyrom, το λογισμικό της Lexmark «Perceptive Software» υπερίσχυσε στις σημαντικότερες κατηγορίες των αξιολογήσεων των δύο εταιρειών.

Η Gartner αξιολόγησε 23 λύσεις στην πιο πρόσφατη έρευνα ECM. Στην έκθεση Σεπτεμβρίου 2013 της Gartner περιγράφονται τα κύρια χαρακτηριστικά λογισμικού ECM, περιλαμβανομένων της διαχείρισης εγγράφων, εφαρμογών επεξεργασίας εικόνας, ροής εργασιών / επιχειρηματικών διαδικασιών, διαχείρισης μητρώων, διαχείρισης διαδικτυακού περιεχομένου, περιεχομένου κοινωνικών δικτύων και άλλων, όπως η ψηφιακή διαχείριση παγίων και η διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το λογισμικό της Lexmark «Perceptive Software» επιβραβεύεται για την ευκολία στη χρήση και την πελατοκεντρική εστίαση της εταιρείας.

Αντίστοιχα, σύμφωνα με την έκθεση της Forrester «Enterprise Content Management Q3 2013», οι εταιρείες λογισμικού αξιολογήθηκαν σε τρεις βασικούς τύπους περιεχομένου:

– θεμελιώδες (διαχείριση μητρώων, αρχειοθέτηση, ροή εργασιών, κλπ),
– επιχειρηματικό (διαχείριση εγγράφων, συνεργασία ομάδας, κλπ)
– και συναλλακτικό (ηλεκτρονικές φόρμες e-forms, διαχείριση επικοινωνίας με πελάτες).

Το λογισμικό της Lexmark «Perceptive Software» υπερείχε στους τομείς της συνεργασίας ομάδας, της διαχείρισης μητρώων και στο mobile computing, όλες δηλαδή τις σημαντικές ανερχόμενες τάσεις στο χώρο του Enterprise Content Management.

Διαβάστε ακόμη: Παγκόσμιος διαγωνισμός ρομποτικής για πρώτη φορά στην Ελλάδα