Σημαντική διάκριση για την RSM στα βραβεία «The Accountant and International Accounting Bulletin Awards»

Σημαντική διάκριση για την RSM στα  βραβεία «The Accountant and International Accounting Bulletin Awards»

Στα βραβεία συμμετέχουν κάθε χρόνο επιτυχημένες εταιρίες, δίκτυα και οργανισμοί του ελεγκτικού, λογιστικού και συμβουλευτικού κλάδου.

Διεξήχθησαν για 6η συνεχόμενη χρονιά τα βραβεία ‘The Accountant and International Accounting Bulletin Awards’ στο Λονδίνο. Το παγκόσμιο δίκτυο της RSM διακρίθηκε με το βραβείο ‘Network of the Year’ ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρίες που ξεχωρίζουν στον ελεγκτικό, λογιστικό και συμβουλευτικό κλάδο. Είναι η δεύτερη φορά που η RSM κατακτά το βραβείο αυτό καθώς είχε τιμηθεί με τον ίδιο τίτλο ξανά το 2014.

Στα βραβεία συμμετέχουν κάθε χρόνο επιτυχημένες εταιρίες, δίκτυα και οργανισμοί του ελεγκτικού, λογιστικού και συμβουλευτικού κλάδου, οι οποίοι διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων επαγγελματικών υπηρεσιών τους και την εύρυθμη επιχειρηματική τους λειτουργία. Το βραβείο του ‘Network of the Year’ απονέμεται κάθε χρόνο στο δίκτυο, που καταφέρνει να ξεχωρίσει, επιδεικνύοντας μια επιτυχημένη και κερδοφόρα στρατηγική ανάπτυξης ενώ παράλληλα αναγνωρίζεται από το επιχειρηματικό περιβάλλον για την αδιάκοπτη παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Σύμφωνα με τους επίτιμους κριτές των βραβείων, η επιτυχία της RSM έγκειται στην αποτελεσματική στρατηγική υιοθέτησης ενός νέου παγκόσμιου εμπορικού σήματος (brand) που ακολουθεί το δίκτυο τα 2 τελευταία χρόνια, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη του δικτύου ως ένα παγκόσμιο σύμβουλο για δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Σε συνδυασμό με τα παγκόσμια επιτεύγματα του δικτύου τα τελευταία χρόνια, η RSM αναγνωρίζεται ως ένα ισχυρό, καινοτόμο και ευρέως αναγνωρισμένο δίκτυο λόγω της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών της, τους σύγχρονους κλάδους δραστηριοποίησης της και τις διασυνοριακές συνεργασίες μεταξύ των εταιριών-μελών της.

Η υψηλή απόδοση της RSM αντικατοπτρίζεται επίσης στα χρηματοοικονομικά αποτελέσματα του δικτύου για το 2016. Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα του δικτύου παρουσίασαν σημαντική αύξηση της τάξεως του 7,6%, με πάνω από το 70% των εταιριών-μελών να σημειώνουν ανάπτυξη.

Ο κύριος Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να αναγνωρίζεται για ακόμη μια φορά από το ‘The Accountant’ και το ‘International Accounting Bulletin’ η RSM ως ‘Network of the Year’ σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Σε μια εποχή όπου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες ηRSM καταφέρνει να βρίσκει λύσεις σε κάθε ανάγκη που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της παγκοσμίως σε οποιονδήποτε τομέα της οικονομίας και αν δραστηριοποιούνται, κάνοντας έτσι πράξη το motto μας “The Power of Being Understood”. Πρωταρχικό μας μέλημα στην RSM είναι να αφιερώνουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να κατανοήσουμε σε βάθος τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, τους κινδύνους που διατρέχει, τη στρατηγική και τους στόχους της και αξιοποιώντας τη δύναμη της εμπειρίας του δικτύου μας να παρέχουμε σύγχρονες λύσεις».

Η RSM, είναι το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων, σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει πάνω από 800 γραφεία σε πάνω από 120 χώρες και 41.200 στελέχη διεθνώς, ενώ τα έσοδά του διαμορφώνονται στα 4,86 δις δολάρια. Η RSM Ελλάδος είναι μέλος της RSM τα τελευταία 26 χρόνια και διαθέτει ένα ολοκληρωμένο και ευρύ φάσμα υπηρεσιών, το οποίο περιλαμβάνει υπηρεσίες Ορκωτών Ελεγκτών, Λογιστικών και Φοροτεχνικών  Συμβουλών, Συμβουλευτική Επιχειρήσεων (χρηματοοικονομικών, διαχείρισης κινδύνου, εσωτερικού ελέγχου, επιχειρηματικού σχεδιασμού κλπ), καθώς και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Κεφαλαίου και Διαχείρισης και Έκδοσης Μισθοδοσίας.