Σημαντική διεθνής διάκριση για την Village: Tι δηλώνει στο Fortune o CEO της εταιρείας Γιώργος Χριστοδούλου

Σημαντική διεθνής διάκριση για την Village: Tι δηλώνει στο Fortune o CEO της εταιρείας Γιώργος Χριστοδούλου

Τα Village Cinemas πρώτευσαν στην κατηγορία «Best Cinema Refurbishment of the Year”» της I.C.T.A.

Τα Village Cinemas πρώτευσαν στην κατηγορία «Best Cinema Refurbishment of the Year”» της I.C.T.A, ανάμεσα σε 28 υποψηφίους, και βραβεύτηκαν σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στην Βαρκελώνη στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης «CineEurope».

Η βράβευση ήρθε ως επιστέγασμα της συνολικής αναβάθμισης, αιθουσών και υπηρεσιών, των Village Cinemas στο The Mall Athens – ανάμεσα τους και η υλοποίηση της πρώτης αίθουσας Sphera στον κόσμο που αποκλειστικά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας.

 

Η I.C.T.A, ο οργανισμός που επιμελείται των υποψηφιοτήτων και των τελικών βραβεύσεων, είναι ο διεθνής φορέας επαγγελματιών της κινηματογραφικής βιομηχανίας όπου μέλη του είναι οι εταιρίες εκείνες που ειδικεύονται και δραστηριοποιούνται σε τεχνολογικά επιτεύγματα και καινοτομίες στον χώρο του κινηματογράφου.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, CEO Village, αναφερόμενος στη διάκριση δηλώνει στο FortuneGreece: «Η διεθνής διάκριση και η βράβευση της Village από την I.C.T.A είναι μία δικαίωση της στρατηγικής μας, μία στρατηγική που έχει ως απώτερο στόχο την αναβάθμιση συνολικά της παροχής υπηρεσιών των Village Cinemas προς το κοινό, αλλά και του κινηματογράφου στην χώρα μας εν γένει. Οι καινοτομίες των Village Cinemas σε όλα τα επίπεδα του κλάδου μας είναι πλέον σημείο αναφοράς και στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικά μπορώ να αναφέρω την δημιουργία της αίθουσας «Vmax Sphera», μία αίθουσα που για πρώτη φορά παγκοσμίως παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και που, προς μεγάλη μας ικανοποίηση, αποτέλεσε case studyστην πρόσφατη έκθεση “CineEurope” που έλαβε χώρα στην Βαρκελώνη μέσω πληθώρας παρουσιάσεων σε συνέδρια και αφιερωμάτων στον Τύπο.  Η Ελληνική αγορά, με τις ιδιαιτερότητες που όλοι γνωρίζουμε, αντέδρασε εξαιρετικά θετικά στην λειτουργία της “Vmax Sphera” οδηγώντας σε αύξηση τη μέση τιμή εισιτηρίου από ένα σύνολο εισιτηρίων που ξεπέρασε άνετα, μόνο για αυτή την αίθουσα, τον αριθμό των 100.000.
Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η αποκλειστική παροχή του τεχνολογικά εξελιγμένου ήχου Dolby Atmos στις αίθουσές μας, όπως και οι πρώτες παιδικές αίθουσες με την ξεκάθαρη ονομασία Vkids, καθώς και η καινοτόμα υπηρεσία online αγοράς εισιτηρίων και προϊόντων κυλικείου, Village e-ticket και Village e-order αντιστοίχως. Η συνέχεια επί των αιθουσών μας…»