Σημαντική συμφωνία συνεργασίας της Cosco με «Metropolitan» και «Υγεία»

Το «Metropolitan» και το «Υγεία», έχοντας επενδύσει σε ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και στηριζόμενα σε κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων με υψηλή εξειδίκευση, ακαδημαϊκή και διεθνή εμπειρία, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, κατατάσσονται ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους υγειονομικών υπηρεσιών της Ευρώπης.

Σημαντική συμφωνία με το «Metropolitan» και το «Υγεία», τα δύο μεγαλύτερα νοσηλευτήρια του Hellenic Healthcare Group, υπέγραψε η Cosco, για την κάλυψη τόσο των εργαζομένων, όσο και των επιβατών της ακτοπλοΐας και της κρουαζιέρας.

Η συμφωνία, που εντάσσεται στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεων της ηγεσίας της Cosco για την ανάπτυξη και εξέλιξη του λιμανιού του Πειραιά, ανακοινώθηκε μετά τη συνάντηση του προέδρου ΟΛΠ Α.Ε. Cosco Shipping, Yu Zenggang, με τον υπουργό Ναυτηλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, κι αποτελούσε αίτημα του υπουργείου για την υγειονομική θωράκιση του λιμανιού.

Το «Metropolitan» και το «Υγεία», έχοντας επενδύσει σε ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και στηριζόμενα σε κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων με υψηλή εξειδίκευση, ακαδημαϊκή και διεθνή εμπειρία, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, κατατάσσονται ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους υγειονομικών υπηρεσιών της Ευρώπης. Συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής και την κατάρτιση του επιστημονικού προσωπικού, είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν όλα τα ιατρικά περιστατικά, ανεξαρτήτως δυσκολίας, παρέχοντας πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας, προηγμένες ιατρικές πρακτικές και εξελιγμένες μεθόδους διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας, που έχουν πιστοποιηθεί με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα.