Δείτε στο Business Monitor: Η κυβερνοασφάλεια και το ψηφιακό μέλλον της Ελλάδας

Δείτε στο Business Monitor: Η κυβερνοασφάλεια και το ψηφιακό μέλλον της Ελλάδας
Νέο επεισόδιο Business Monitor αυτή την Κυριακή 03/12 στις 20.00 στη συχνότητα του One Channel και διαδυκτιακά στο Youtube Channel της εκπομπής.

Στο νέο επεισόδιο του Business Monitor εστιάζουμε στις κυβερνοεπιθέσεις, που αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια.

Την ώρα που η ραγδαία – και αναγκαία – υιοθέτηση αναδυόμενων τεχνολογιών δημιουργεί ενδεχόμενα κενά ασφάλειας, και παρά τις συνεχιζόμενες επενδύσεις σε κεφάλαια και ανθρώπινο δυναμικό, οι οργανισμοί βρίσκονται απροετοίμαστοι απέναντι στις ολοένα και πιο εξελιγμένες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Tι συμβαίνει στην Ελλάδα και πόσο «οχυρωμένοι» είμαστε απέναντι στις κυβερνοαπειλές;

Πώς θα επηρεάσουν οι αυξανόμενες δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση κλιμακούμενων απειλών και την αποδοτικότητα των μέτρων κυβερνοασφάλειας;

Δείτε το νέο επεισόδιο της εκπομπής:

Συμμετέχουν:

-Ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος ανοίγει τα χαρτιά του στο Business Monitor για τις προτεραιότητές του σχετικά με το ψηφιακό «σχέδιο» για την Ελλάδα.  Πώς το gov.gr πατάει «enter» στην Τεχνητή Νοημοσύνη, τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για την κυβερνοασφάλεια, ποια έργα ψηφιοποίησης είναι σε εξέλιξη και ποιος είναι ο Οδικός Χάρτης της Ψηφιακής Ψηφιακής μετάβασης της χώρας.

-Με τη ζωή μας να μεταφέρεται όλο και περισσότερο στον ψηφιακό κόσμο, οι κίνδυνοι για την ψηφιακή μας ασφάλεια μεγαλώνουν. Ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλης Παπακώστας μιλάει για τις σημαντικότερες αλλαγές των τελευταίων ετών στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας, μέσα από αληθινά παραδείγματα.

 

Ακόμη στη στήλη «Path to Zero powered by ΔΕΗ», παρουσιάζουμε τη Dataphoria, τη πρώτη Analytics-as-a-Service πλατφόρμα της Ελλάδας αφιερωμένη στη βιωσιμότητα, που υποστηρίζει εταιρίες στο να αναπτύξουν τη στρατηγική τους για το ESG και στο να παρουσιάζουν συνεχή πληροφόρηση γύρω από τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Οι ιδρυτές της Φένια Σούρλα και Αναστάσης Σταμάτης μιλούν στην κάμερα του Business Monitor.

Συντονιστείτε στο One Channel και ελάτε να μοιραστούμε μαζί τις εμπειρίες, την πληροφορία και τα εργαλεία που επιταχύνουν το δρόμο για ένα βιώσιμο κόσμο, με ίσες ευκαιρίες, χωρίς αποκλεισμούς!

Business Monitor: Με την Αναστασία Παρετζόγλου και τον Τάσο Ζάχο.

Αρχισυνταξία: Βασίλης Σαμούρκας.

Δημοσιογραφική Ομάδα: Μαρία Ακριβού, Ιωάννα Θωμά, Αλεξάνδρα Γκίτση.

Εκτέλεση Παραγωγής & Μedia Consulting: Danezis Stories