Σήμερα στο Network: Problem solving & goal setting από τη Μαρίνα Οικονόμου Λαλιώτη

Σήμερα στο Network: Problem solving & goal setting από τη Μαρίνα Οικονόμου Λαλιώτη
Μια αποτελεσματική επιστημονική μέθοδος, πολύτιμο εφόδιο για την επίτευξη των επαγγελματικών και προσωπικών μας στόχων και τη διερεύνηση των καταλληλότερων λύσεων σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Η διακεκριμένη καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρίνα Οικονόμου – Λαλιώτη, μας αποκαλύπτει τους τρόπους επίτευξης στόχων στο ευμετάβλητο, πολυπαραγοντικό και γεμάτο ανατροπές περιβάλλον.

Συντονίζει η Brand Manager του Fortune Greece Αναστασία Παρετζόγλου.

Στη ζωή μας καθημερινά, ερχόμαστε αντιμέτωποι με ζητήματα και προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. Θέματα προσωπικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, απλά ή σύνθετα, μικρά ή μεγάλα.

Αναμετριόμαστε με τις δυνάμεις μας για να θέσουμε και να αγγίξουμε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Οι ρυθμοί συχνά μας ξεπερνούν, ενώ οι συνθήκες διαρκώς μεταβάλλονται και καλούμαστε να συνδυάζουμε ρόλους, ευθύνες και να αντέχουμε στην πίεση.

Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να επινοήσουμε κατάλληλες λύσεις, να βάλουμε τους σωστούς στόχους και να τους πετύχουμε;

Η Γνωσιακή- Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία μας εξοπλίζει με εργαλεία, τεχνικές και μεθοδολογίες που μας βοηθούν αποτελεσματικά να αποκτήσουμε τις κατάλληλες δεξιότητες για την ανεύρεση λύσεων. Δεν αρκεί όμως να βρούμε μια οποιαδήποτε λύση, αλλά και να επιλέξουμε την καλύτερη λύση για το κάθε πρόβλημα, και να αναπτύξουμε ένα απλό και ξεκάθαρο σχέδιο για την υλοποίησή της.

Στο session του Fortune Greece Network σήμερα στις 17.00 η καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρίνα Οικονόμου – Λαλιώτη θα παρουσιάσει μια δομημένη μέθοδο επίλυσης προβλημάτων και επίτευξης στόχων σε 6 στάδια. Μια μέθοδο που μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία, τόσο σε προσωπικό επίπεδο και στη διαχείριση προβλημάτων οικογένειας, όσο και στο επαγγελματικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Apply to Watch Online!

*Δείτε τα ετήσια προνόμια και το κόστος συμμετοχής στη πλατφόρμα για το 2022 ΕΔΩ