Συμφωνία Cosmote TV και Cyta για την προβολή του COSMOTE HISTORY HD στην Κύπρο

Συμφωνία Cosmote TV και Cyta για την προβολή του COSMOTE HISTORY HD στην Κύπρο
Το πρόγραμμα του συνδρομητικού καναλιού θα προβάλλεται πλέον και στην κυπριακή αγορά.

Σε εμπορική συμφωνία, με στόχο την ένταξη του COSMOTE HISTORY HD στο μπουκέτο καναλιών της συνδρομητικής πλατφόρμας Cytavision στην Κύπρο, προχώρησαν η Cosmote TV και η Cyta.

Έτσι, από αύριο το πρόγραμμα του Cosmote HISTORY HD, θα είναι διαθέσιμο και στην κυπριακή αγορά.

«Όραμά μας, όταν δημιουργήσαμε το COSMOTE HISTORY HD πριν από τρία χρόνια, ήταν να αναδείξουμε τον ελληνικό πολιτισμό και την πλούσια ιστορία του τόπου μας και να φέρουμε τις νέες γενιές πιο κοντά σε αυτή την κληρονομιά. Σήμερα, μεγάλο μέρος του προγράμματος του καναλιού βασίζεται σε πρωτότυπες δικές μας παραγωγές και συμπαραγωγές, υψηλών προδιαγραφών. Το COSMOTE HISTORY HD, είναι το δημοφιλέστερο κανάλι ντοκιμαντέρ στην COSMOTE TV», δήλωσε ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία για την ανακοίνωση της συνεργασίας.

«Πιστεύουμε ότι το ελληνικό ντοκιμαντέρ έχει δυνατότητες για επιτυχημένη πορεία εκτός συνόρων. Χαίρομαι που το πρώτο βήμα του COSMOTE HISTORY HD εκτός Ελλάδας γίνεται στην Κύπρο, μέσω της συμφωνίας μας με την Cyta Κύπρου», προσέθεσε ο κ. Μιχαλάκης.

Από την πλευρά του ο ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, Αντρέας Νεοκλέους, τόνισε τη σημασία του καναλιού COSMOTE HISTORY HD για την υπηρεσία Cytavision, αφού «για πρώτη φορά προσφέρεται στο Κυπριακό τηλεοπτικό κοινό, μια επιλογή αφιερωμένη σε θέματα που αφορούν αποκλειστικά στον ελληνισμό».