Συμμετοχή της ΜΕΓΑ στον θεσμό των «Business Days»

Συμμετοχή της ΜΕΓΑ στον θεσμό των «Business Days»

Στελέχη της εταιρείας ξενάγησαν του φοιτητές στους χώρους του εργοστασίου της ΜΕΓΑ και γνώρισαν από κοντά τα στάδια παραγωγής όλων των προϊόντων της.

H ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ άνοιξε πρόσφατα τις «πύλες» της και καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις της 20 φοιτητές από μεγάλα Πανεπιστήμια της χώρας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ.ά) διοργανώνοντας μια ξεχωριστή εκπαιδευτική ημερίδα, με τίτλο «ΜΕΓΑ Business Day: ΜΕΓΑλα όνειρα, ΜΕΓΑλες επιτυχίες».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του Business Day, στελέχη της εταιρείας ξενάγησαν του φοιτητές στους χώρους του εργοστασίου της ΜΕΓΑ και γνώρισαν από κοντά τα στάδια παραγωγής όλων των προϊόντων της.

Επιπλέον, μέσα από ομιλίες ανώτατων διοικητικών στελεχών από διαφορετικούς τομείς της εταιρείας, οι νέοι φοιτητές γνώρισαν την ιστορία, την κουλτούρα και τους τρόπους λειτουργίας της. Επιπλέον, άκουσαν χρήσιμες συμβουλές για τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους ζωής από τα στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων της ΜΕΓΑ. Το Business Day ολοκληρώθηκε με ένα αμιγώς διαδραστικό workshop, εμπνευσμένο από τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας.

Η ημερίδα είχε ως στόχο την επαφή των νέων με την αγορά εργασίας, μέσω μίας 100% ελληνικής βιομηχανίας η οποία επενδύει έμπρακτα στους ανθρώπους της αλλά και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.