Σύμπραξη AWP – Tihama CO στην παροχή υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων

Σύμπραξη AWP – Tihama CO στην παροχή υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων

Ο όμιλος Tihama Co δραστηριοποιείται πλέον μέσω του γραφείου AWP στην Αθήνα.

Η Allen Warden Politics (AWP), εταιρία marketing και επικοινωνίας βρετανικών συμφερόντων με έδρα την Αθήνα, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας και εκπροσώπησης με τον όμιλο Tihama Co Public Relations and Marketing Holding Σαουδικής Αραβίας και την από κοινού ίδρυση της εταιρίας Tihama Global – Think Big στο Ντουμπάι και στο Αμπου Ντάμπι με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων, διαφήμισης και συμβουλευτικών υπηρεσιών για την προετοιμασία και εφαρμογή Στρατηγικής Επικοινωνίας για κορυφαίους οργανισμούς τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Ο όμιλος Tihama Co είναι ένας από τους κορυφαίους ομίλους της Σαουδικής Αραβίας που δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στους τομείς της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων, του marketing, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των τηλεπικοινωνιών, των οπτικοακουστικών μέσων και των εκδόσεων, εδώ και 40 χρόνια. Τα τελευταία 31 χρόνια ο όμιλος Tihama Co είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Σαουδικής Αραβίας (Tadawul).

Ο όμιλος Tihama Co δραστηριοποιείται πλέον μέσω του γραφείου της Αθήνας, AWP, στην παροχή υπηρεσιών lobbying, έρευνας αγοράς, εξαγωγής προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και επενδύσεων στις χώρες του Αραβικού κόσμου και την Ευρώπη. Επίσης, η AWP θα διαχειρίζεται όλους τους διαφημιστικούς λογαριασμούς του ομίλου Tihama Co στην Ευρώπη.

Γενική Διευθύντρια της Allen Warden Politics (AWP) είναι η κ. Πέννυ Λάγκα.