Συμβουλές για να περάσεις αξέχαστες γιορτές στο Παρίσι

Συμβουλές για να περάσεις αξέχαστες γιορτές στο Παρίσι
Photo:

Αυτές τις γιορτινές μέρες, η Πόλη του Φωτός ξέρει να ανταποκρίνεται στο όνομα της: γεμάτη λαμπιόνια και στολίδια γίνεται άκρως εντυπωσιακή.

Χριστίνα Ζάχου

Το Παρίσι είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς χιλιάδων τουριστών ανά τον κόσμο και καθόλου άδικα. Κάθε εποχή έχει να ανακαλύψεις διαφορετικές ομορφιές αρκεί να είσαι έτοιμη για μια μικρή εξερεύνηση.

Όμως, αυτές τις γιορτινές μέρες, η Πόλη του Φωτός ξέρει να ανταποκρίνεται στο όνομα της: γεμάτη λαμπιόνια και στολίδια γίνεται άκρως εντυπωσιακή.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σου δώσω μερικά tips για να περάσεις αξέχαστες γιορτές στο Παρίσι.

  • Επίσκεψη στο Πύργο του Άιφελ: Μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τουριστών κάθε εποχή. Προτίμησε να πας νωρίς το απόγευμα για να αποφύγεις τις μεγάλες ουρές. Αν πάλι φτάσεις ως εκεί κι έχει πολυκοσμία οπλίσου με υπομονή και δείξε κατανόηση. Μόλις ανέβεις εκεί πάνω η θέα με το στολισμένο Παρίσι θα σε αποζημιώσει πλήρως.
  • Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα: Τι πιο ονειρικό να γιορτάσεις εν πλω έχοντας θέα την Πόλη του Φωτός κι απολαμβάνοντας σαμπάνια και τη γαλλική κουζίνα.
  • Βόλτα στις υπαίθριες χριστουγεννιάτικες γιορτές: Θα βρεις στολίδια, τοπικές λιχουδιές και διάφορα είδη δώρων. Από τις πιο ωραίες είναι αυτή που στήνεται μπροστά στην εκκλησία του Σεν Ζερμέν. Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στα καρουζέλ αλλά και στα παγοδρόμια που στήνονται σε διάφορα σημεία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Solife.gr