Συνεχίζει να σαρώνει ο Αντετοκούνμπο: Τρίτος κορυφαίος παίκτης στο NBA2K20

Συνεχίζει να σαρώνει ο Αντετοκούνμπο: Τρίτος κορυφαίος παίκτης στο NBA2K20
epa07595912 Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo of Greece scores during the NBA Eastern Conference playoff game five between the Toronto Raptors and the Milwaukee Bucks at Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin, USA, 23 May 2019. EPA/TANNEN MAURY SHUTTERSTOCK OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην τρίτη θέση του γνωστού video game NBA2K20 με 96 μονάδες, πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Καουάι Λέοναρντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα έχει σαρώσει όλα τη φετινή σεζόν, κατακτώντας ότι βραβείο υπάρχει στις ΗΠΑ και στο ΝΒΑ, οπότε δεν είναι παράξενο που φιγουράρει ανάμεσα στους κορυφαίους και στο νέο ΝΒΑ2Κ.

O Greek Freak είναι ανάμεσα στους κορυφαίους κι εκεί, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση του δημοφιλές video game σχετικά το overall rating (96 μονάδες), το οποίο θα βγει σε μερικούς μήνες.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι μία μονάδα πίσω από τους Λεμπρόν Τζέιμς και Καουάι Λέοναρντ, οι οποίοι έχουν 97, ενώ ισοβαθμεί με τους Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο MVP του φετινού πρωταθλήματος ξεπερνά τους Στεφ Κάρι, Άντονι Ντέιβις και Πολ Τζορτζ, αλλά και γενικότερα όλους όσους αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.