Συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα η αλυσίδα καθαριστηρίων 5àsec

Συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα η αλυσίδα καθαριστηρίων 5àsec

Το νέο πενταετές πλάνο της εταιρείας προβλέπει το άνοιγμα 30 νέων καταστημάτων.

Τη δημιουργία 30 νέων καταστημάτων 5àsec την επόμενη πενταετία προβλέπει το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας EMD Global Cleaners που από τον Ιούνιο του 2014 έχει αναλάβει το master franchise της αλυσίδας καθαριστηρίων στην Ελλάδα.

Το πλάνο της EMD Global Cleaners για την επόμενη πενταετία περιλαμβάνει το άνοιγμα επιπλέον 30 καταστημάτων, από τα 24 που διαθέτει σήμερα πανελλαδικά, με τα πρώτα 2 να αναμένεται να λειτουργήσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Η 5àsec σήμερα απασχολεί 90 άτομα στην Ελλάδα και προσβλέπει στη δημιουργία διπλάσιου αριθμού νέων θέσεων εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η 5àsec αποφασίζει να επενδύσει στην Ελλάδα της κρίσης. Στόχος της EMD Global Cleaners είναι η επανάκτηση της ηγετικής θέσης της 5àsec, ως της μεγαλύτερης και πλέον αναγνωρισμένης αλυσίδας καθαριστηρίων στη χώρα. Στρατηγική προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η επέκταση του δικτύου της πανελλαδικά, μέσα από την εξεύρεση και επιλογή νέων franchisee.

Η EMD Global Cleaners ιδρύθηκε το 2014. Είναι ελληνική εταιρεία και αποτελεί  θυγατρική της DCS Holdings Ltd, εταιρείας Κυπριακών συμφερόντων που έχει το master franchise της 5àsec για τις χώρες:  Ρουμανία, Σερβία, Κροατία, Ελλάδα και Κύπρο.