Συνεχίζονται οι ημέρες των startups από Public και Lenovo

Συνεχίζονται οι ημέρες των startups από Public και Lenovo

Όγδοο ραντεβού της σειράς ενημερωτικών συναντήσεων για τις νεοφυείς επιχειρήσεις.

Τα Public και η Lenovo Greece, σε στρατηγική συνεργασία με το www.EMEA.gr συνεχίζουν τη σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για startup επιχειρήσεις και επιχειρηματίες με την όγδοη εκδήλωση στις 10 Ιουνίου στο χώρο εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.

Την Τρίτη 10 Ιουνίου, στις 19.00, η Λύδα Μοδιάνο, θα παρουσιάσει την προσπάθεια δημιουργίας ενός δικτύου ιδιωτών, επιχειρηματικών και επενδυτικών “αγγέλων” στην Αθήνα, που ξεκίνησε το πρόγραμμα egg-enter•grow•go.

Το egg είναι πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την τόνωση της νεανικής καινοτομικής επιχειρηματικότητας.

Πρόσφατα το egg φιλοξένησε το 1ο Investor Day του προγράμματος, κατά τη διάρκεια του οποίου, όχι μόνο ελληνικές startups παρουσίασαν σε υποψήφιους επενδύτες, αλλά και οι ίδιοι οι επενδυτικοί “άγγελοι” συμμετείχαν σε εκπαιδεύσεις για την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους.

Η Λύδα Μοδιάνο, Σύμβουλος Διοίκησης της Eurobank και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος egg, θα παρουσιάσει την προσπάθεια που ξεκίνησε το egg και η Eurobank και θα μιλήσει για τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός δικτύου επενδυτικών αγγέλων στην Αθήνα.

Επιπλέον, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του πρώτου κύκλου φιλοξενίας νέων εταιρειών στο egg, καθώς και τον δεύτερο κύκλο του προγράμμτος, που ξεκινά.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για να εξασφαλίσετε την παρουσία σας, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Το «Ελληνικό Μανιφέστο» της startup επιχειρηματικότητας

Η Ελλάδα Καινοτομεί!

Καινοτόμος επιχειρηματικότητα από την Endeavor και την Εθνική