Συνεχίζονται τα προβλήματα με την εταιρεία της Τζέσικα Άλμπα

Συνεχίζονται τα προβλήματα με την εταιρεία της Τζέσικα Άλμπα
BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 04: The Honest Company’s Jessica Alba attends Variety's 5th Annual Power of Women event presented by Lifetime at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on October 4, 2013 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Variety)

Ακόμη μια φορά η διάσημη επιχειρηματίας απογοητεύει το καταναλωτικό της κοινό.

Στο δικαστήριο «τρέχει» το τελευταίο διάστημα η γνωστή σταρ Τζέσσικα Άλμπα, καθώς η εταιρεία της The Honest Company κατηγορείται ότι το βιολογικό βρεφικό γάλα που κυκλοφορεί στην αγορά περιέχει 11 συνθετικές ουσίες, οι οποίες εν τέλει δεν επιτρέπονται να υπάρχουν στα βιολογικά προϊόντα.

Πιο συγκεκριμένα, μήνυση κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες από την Οργανική Ένωση Καταναλωτών, μια οργάνωση με έδρα τη Μινεσότα, η οποία αντιπροσωπεύει τη γνώμη 850.000 μελών-συνδρομητών σε θέματα βιολογικών προϊόντων προς τη διάσημη επιχειρηματία. Η αιτία: Ένα από τα προϊόντα της Honest Company, το οποίο απευθύνεται ειδικά σε βρέφη, φέρεται να περιέχει μια σειρά από συνθετικά συστατικά, τα οποία δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο συγκεκριμένο προϊόν.

Η εταιρεία της Άλμπα, η οποία έχει αξία 1,7 δισ. δολάρια, το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί αρκετές αγωγές για τα προϊόντα της: Παρόμοιο περιστατικό προέκυψε και τον περασμένο Φεβρουάριο, με τους καταναλωτές να ισχυρίζονται ότι τα προϊόντα καθαρισμού δεν είναι φυσικά και περιέχουν τοξικά συστατικά.

Η επιχείρηση από την πλευρά της υποστηρίζει ότι τα παραπάνω στοιχεία είναι ψευδή.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της Honest Company έχει δηλώσει στο Fortune ότι το βρεφικό βιολογικό προϊόν της εταιρείας έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και είναι πλήρως ασφαλές.