«Συνεχίζουμε για το δεύτερο ημίχρονο»- Το νέο σποτ του Κώστα Μπακογιάννη

«Συνεχίζουμε για το δεύτερο ημίχρονο»- Το νέο σποτ του Κώστα Μπακογιάννη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης παρουσιάζει τους υποψήφιους Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων με τον συνδυασμό του «Αθήνα Ψηλά», για το δήμο Αθηναίων, σε ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Γυμναστήριο του Μετς, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέο προεκλογικό σποτ δημοσιοποίησε ο Κώστας Μπακογιάννης, μια «ανάσα» πριν από τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Πέραν των προσδοκιών του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ήταν το ποσοστό 42,66% που έλαβε στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, την περασμένη Κυριακή, όπως δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του, εφ’ όλης της ύλης, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Παράλληλα, ο κ. Μπακογιάννης επισημαίνει ότι την περασμένη Κυριακή οι πολίτες ψήφισαν για δημοτικό συμβούλιο αλλά «αυτήν την Κυριακή ψηφίζουμε για δήμαρχο Αθηναίων», καλώντας «όλους τους δημότες αυτής της σπουδαίας πόλης να πάνε την Κυριακή και να πάρουν την τύχη της Αθήνας στα χέρια τους».

Επίσης, τονίζει ότι «η Αθήνα είναι μία πόλη μαγική με τεράστιες δυνατότητες» αλλά δεν έχει λύσει τα «στοιχειώδη». Γι’ αυτό και η «εντολή» των πολιτών από την περασμένη Κυριακή είναι «να στρωθούμε στη δουλειά».

Αναφερόμενος στην «επόμενη μέρα» εκφράζει την πρόθεσή του να αξιοποιήσει ως δήμαρχος, εάν εκλεγεί, προτάσεις που κατέθεσαν οι συνυποψήφιοί του στον πρώτο γύρο, Παύλος Γερουλάνος και Νίκος Σοφιανός.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων σημειώνει πως αυτή η συνεχής παρουσία του στις γειτονιές θα συνεχιστεί και ως δήμαρχος διότι «η παρουσία ενός αυτοδιοικητικού είναι το σημαντικότερο πράγμα». Κατά τον κ. Μπακογιάννη έφθασε «η ώρα να περάσουμε σε ένα πρότυπο αυτοδιοικητικού, ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά για τα “μικρά” και τα “άχαρα” που όμως επηρεάζουν καθοριστικά την καθημερινότητα των πολιτών. Αυτό είναι το πρότυπο που υπηρετώ δέκα χρόνια τώρα».

Δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο προεκλογικό σποτ του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, το τελευταίο ενόψει του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών.

«Συνεχίζουμε για το δεύτερο ημίχρονο» είναι το μήνυμά του κ. Μπακογιάννη στο σποτ διάρκειας 58 δευτερολέπτων, όπου προβάλλεται η πορεία από τις 5 Νοεμβρίου όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων, μέχρι τώρα.

Το σποτ ολοκληρώνεται με πλάνα από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με το μήνυμα ότι την Κυριακή 2 Ιουνίου ψηφίζουμε δήμαρχο Αθηναίων.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: