Συνέδριο Α&Μ: Δείτε τους μεγάλους νικητές των φετινών βραβείων

Για ακόμη μια χρονιά, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο της Α&Μ, στον πολυχώρο Gazarte.

Για ακόμη μια χρονιά, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο της Α&Μ, στον πολυχώρο Gazarte, στις 29 Μαΐου.

Η Α&Μ Architects, εταιρεία αρχιτεκτονικών μελετών και διαχείρισης έργων (Project Management) στην Ελλάδα, γιορτάζει τις επιτυχίες της, μ’ ένα σπάνιο τρόπο για τα Ελληνικά δεδομένα, αφού επί σειρά ετών, διοργανώνει επιμορφωτικά συνέδρια και βραβεύει όχι μόνο τα στελέχη της αλλά και τους συνεργάτες που συνέβαλαν στην επιτυχία της κατά τον προηγούμενο χρόνο.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, που και φέτος ήταν διακεκριμένοι επαγγελματίες του Design, της Αρχιτεκτονικής και της Επιχειρηματικότητας, μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σχετικά με νέες πρακτικές στον σύγχρονο σχεδιασμό και την επικοινωνία.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Α&Μ Architects, Μιχάλης Μαυρολέων, αφού καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τους ομιλητές, τα μέλη της A&M καθώς και όλους τους συνεργάτες της εταιρείας, για την συνεχόμενη υποστήριξή τους στο έργο της, ανέπτυξε τους στόχους του συνεδρίου κάνοντας μία αναδρομή στα επιτεύγματα της εταιρείας κατά τη χρονιά που πέρασε και παραχώρησε το βήμα στους ομιλητές:

Μηνάς Κοσμίδης | From the Brand Name to the Concept
Έλενα Παπαδοπούλου| We don’t just talk, We Communicate
Τόλης Αϊβαλής|
Digital and Social Media channels for Architects
Βάγια Πάντου, Μάριος Κακλαμάνος|
Case Study: Design & PM for OΠΑΠ
Θωμάς Γραβάνης|
Lighting: The magic tool
Κωνσταντίνος Κουδούνης| Portraits of Unbuilt Architecture
Έστα Γεωργαλά,
Maria Laura Santillo| Stay updated. Commercial Design
Αλέξανδρος Κομνηνός| Not Selling, Serving
Γιάννης Μάριος Ψιμάδας| Universality of Design Thinking. Personal Learnings
Βενετία Κουσσία|
Human2Human

Το συνέδριο ολοκλήρωσαν οι απονομές των ετήσιων βραβείων της Α&Μ.

Τα βραβεία “ΧΡΟΝΟΣ», «ΠΟΙΟΤΗΤΑ» &»ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«, απονεμήθηκαν στα στελέχη της εταιρείας: Αλέξανδρο Πασχαλούδη, Χρήστο Βαμπούλα και Λία Παπαηλία αντίστοιχα, ενώ                           το ξεχωριστό βραβείο «Model of Excellence 2016» μοιράστηκαν η Έστα Γεωργαλά και Βάγια Πάντου, μετά από ψηφοφορία όλων των μελών της εταιρείας.

gazarte
Από αριστερά, Μηνάς Κοσμίδης, Μιχ. Μαυρολέων, Θωμάς Γραβάνης, Έλενα Παπαδοπούλου, Βενετία Κουσία, Τόλης Αϊβαλής, Βασίλης Μπαρτζώκας, Μαρίκα Μαυρολέων.
gazarte2
Μάριος Κακλαμάνος, Μιχάλης Μαυρολέων, Βάγια Πάντου, Βασίλης Μπαρτζώκας, Θωμάς Γραβάνης, Κων/νος Κουδούνης.

Έπαινοι Αναγνώρισης δόθηκαν σε στελέχη που αφιέρωσαν σημαντικό  χρόνο στην εξέλιξη των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων. Αναπόσπαστο  κομμάτι της επιτυχίας της Α&Μ Architects, αποτελούν βέβαια και οι συνεργάτες της, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν απ’ τις απονομές της. Τιμητικές διακρίσεις επιδόθηκαν σε εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας, ως αναγνώριση για την άριστη συνεργασία τους.

Το συνέδριο έκλεισε με πάρτι και χορό, στον υπέροχο χώρο του Gazarte, με θέα την Ακρόπολη!