Συνελήφθη επιχειρηματίας για χρέη άνω των 12 εκατ. στο Δημόσιο

Συνελήφθη επιχειρηματίας για χρέη άνω των 12 εκατ. στο Δημόσιο

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψής και σειρά καταδικαστικών αποφάσεων.

Ένας 50χρονος επιχειρηματίας (Φ.Μ.), συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο επιχειρηματίας διωκόταν για οφειλές προς το ελληνικό Δημόσιο ύψους 12.363.783,39 ευρώ.

H ΕΛΑΣ με ανακοίνωση της αναφέρει:

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας 50χρονος επιχειρηματίας, για οφειλές προς το ελληνικό Δημόσιο ύψους 12.363.783,39 ευρώ.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν, μεταξύ άλλων, ένταλμα σύλληψής, καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του νόμου περί επιταγών, για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, καθώς και για μη εμπρόθεσμη καταβολή δεδουλευμένων

Συνελήφθη χθες (13-6-2014) το μεσημέρι στην Αθήνα, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, 50χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος διωκόταν για οφειλές προς το ελληνικό Δημόσιο ύψους 12.363.783,39 ευρώ.

Σε βάρος του επιχειρηματία εκκρεμούσαν, μεταξύ άλλων, ένταλμα σύλληψης, καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του νόμου περί επιταγών, για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, καθώς και για μη εμπρόθεσμη καταβολή δεδουλευμένων.

Η σύλληψη του 50χρονου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των στοχευμένων επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για την αναζήτηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που διώκονται με καταδικαστικές αποφάσεις, από τις Δικαστικές Αρχές της χώρας μας.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται σήμερα (14/6/2014), στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεως Ποινών.