Συνεργασία για… ρεκόρ μεταξύ ΕΚΟ και Novasports.gr

Συνεργασία για… ρεκόρ μεταξύ ΕΚΟ και Novasports.gr

Τα παγκόσμια ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης βενζίνης και Diesel «ένωσαν» ΕΚΟ και Novasports.gr.

Δεν θα μπορούσε να βρει πιο …κατάλληλο τρόπο η ΕΚΟ για να επικοινωνήσει τα παγκόσμια ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης βενζίνης & diesel, που την έβαλαν στο βιβλίο Guinness, από τη χορηγία της ενότητας ΓΚΟΛ & ΡΕΚΟΡ του Novasports.gr!

Η συγκεκριμένη ενότητα δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ΕΚΟ με αφορμή τα ρεκόρ Guinness κατανάλωσης που πέτυχε και παρουσιάζει videos με ρεκόρ τόσο από τις εγχώριες όσο και τις διεθνείς μεγάλες διοργανώσεις. Η ΕΚΟ, μέσω της χορηγίας σε αυτή την ενότητα, πέραν της ιδανικής σύνδεσης της δικής της επιτυχίας με αυτές που πέτυχαν «πρότυπα» του κοινού, κατάφερε ταύτιση του brand με premium αθλητικό περιεχόμενο. Επίσης, μέσα από ένα αποτελεσματικό media mix και ένα creative media plan που περιελάμβανε προβολή στο Novasports.gr με banners, pre rolls και custom διαφημιστικές προβολές, προώθηση στα social media και παρουσία στο newsletter του Νovasports.gr επετεύχθη αύξηση του awereness του brand ΕΚΟ.

Την ενότητα ΓΚΟΛ & ΡΕΚΟΡ πλαισιώνουν επίσης, μηχανισμοί commenting μεταξύ των χρηστών & social sharing καθώς και ένας διαγωνισμός όπου οι χρήστες ψηφίζουν το πιο εντυπωσιακό ρεκόρ για να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα, προσφορά του χορηγού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.novamedia.gr

Διαβάστε ακόμα:

Φωτοβολταϊκά σε σχήμα δέντρου

Μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι