Συνεργασία ΟΦΕΤ και Βιοϊατρικής για δωρεάν εξετάσεις σε όλες τις εργαζόμενες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη

Συνεργασία ΟΦΕΤ και Βιοϊατρικής για δωρεάν εξετάσεις σε όλες τις εργαζόμενες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη
ΔΤ
O Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) παρέχει δωρεάν στις εργαζόμενές του, τη δυνατότητα για διενέργεια εργαστηριακών-διαγνωστικών γυναικολογικών εξετάσεων.

Η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, αποτελεί μία ακόμα αφορμή για να σκεφτούμε και να μεριμνήσουμε για την υγεία μας.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), που απασχολεί 578 εργαζομένους, εκ των οποίων οι 212 είναι γυναίκες, παρέχει δωρεάν στις εργαζόμενές του, τη δυνατότητα για διενέργεια εργαστηριακών-διαγνωστικών γυναικολογικών εξετάσεων.

Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν όλο το μήνα Μάρτιο (1η Μαρτίου έως 31/03/22) σε οποιοδήποτε διαγνωστικό κέντρο της Βιοϊατρικής σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, κατόπιν ραντεβού, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και την επωνυμία της Εταιρίας.

Ειδικότερα, οι εξετάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν είναι:

  • Test PAP (κυτταρολογική εξέταση κολπικού),
  • Υπέρηχο μαστών,
  • Υπέρηχο ΗΠΑΤ-ΧΟΛ-ΠΑΓΚΡ-ΣΠΛ-ΝΕΦ-ΟΥΡ.Κ-Μ.ΩΟΘ,

Σημείωση: Οι γυναίκες άνω των 40 ετών, μπορούν να προγραμματίσουν επιπλέον και ψηφιακή μαστογραφία.