Συνεργασία Pylones Hellas και iCrypto για την προστασία εταιρειών από ηλεκτρονικές απάτες

Η iCrypto βοηθάει τις εταιρείες να περιορίσουν τον κίνδυνο εξαπάτησης, προστατεύοντας έτσι πελάτες και συνεργάτες μέσα στα πλαίσια ενός ευρύτερου εταιρικού «οικοσυστήματος». 

Η Pylones Hellas και η iCrypto ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την προώθηση λύσεων «Identity και Access Management» σε Ελλάδα, Κύπρο και στην ευρύτερη περιοχή.

Η iCrypto βοηθάει τις εταιρείες να περιορίσουν τον κίνδυνο εξαπάτησης σε όλα τα ψηφιακά σημεία διεπαφής (π.χ. στις συναλλαγές ή/και στις συμφωνίες), προστατεύοντας έτσι πελάτες και συνεργάτες μέσα στα πλαίσια ενός ευρύτερου εταιρικού «οικοσυστήματος». Οι λύσεις της iCrypto συμβάλουν στην εξακρίβωση της πραγματικής ταυτότητας του χρήστη με απλά και ασφαλή βήματα, από οποιαδήποτε κινητή συσκευή.

«Η ηλεκτρονική απάτη και η κλοπή ταυτότητας συμβαίνουν κάθε 3 δευτερόλεπτα» ανέφερε ο Δρ. Βασίλης Πολυχρονίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της iCrypto. «Σκοπός μας ήταν να αναπτύξουμε έναν καλύτερο τρόπο από τον τότε υπάρχον για να προφυλάξουμε την αλληλεπίδραση ανθρώπου και υπολογιστή. Έτσι το 2014 η ομάδα έπιασε δουλειά και μαζί βρήκαμε έναν καινοτόμο τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση που αφορά όλον τον κλάδο», πρόσθεσε.

Η τεχνολογία της iCrypto είναι συμβατή με όλους τους δυνατούς τύπους συναλλαγών που πραγματοποιούνται μεταξύ χρηστών (υπαλλήλων, πελατών, συνεργατών) και των ΙΤ εφαρμογών. Επίσης, επιτρέπει την διασύνδεση με πλήθος συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των legacy παλαιών υποδομών καθώς και των διαφόρων οικοσυστημάτων εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη ασφάλεια στη ροή εργασιών και στις συναλλαγές με όλους τους συμβαλλόμενους.

Ο Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas, δήλωσε, «Με την iCrypto μπορούμε πλέον να γνωρίζουμε ποιος ακριβώς βρίσκεται πίσω από μια ηλεκτρονική εντολή και συναλλάσσεται με υπηρεσία (service) ή εφαρμογή (application), όπως οι οικονομικές (financial) εφαρμογές. Οι εταιρείες έχουν ανάγκη για γρήγορη, έγκυρη και εύκολη ταυτοποίηση των πελατών τους (KYC). Σχετικοί τομείς εφαρμογής της iCrypto μπορεί να είναι για παράδειγμα αυτοί των ασφαλειών, της υγείας, των τηλεπικοινωνιών, της εκπαίδευσης αλλά και των κυβερνητικών υπηρεσιών. Η iCrypto μας προσφέρει μια ευέλικτη, συμβατή με τα πρότυπα πλατφόρμα, που μπορεί να καλύψει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις ψηφιοποίησης των πελατών μας».