Συνεργασία της Aegean με την Trenitalia

Συνεργασία της Aegean με την Trenitalia

Συμφωνία για έκπτωση στους επιβάτες που θα χρησιμοποιήσουν τους συρμούς της Trenitalia.

Συνήθως οι αεροπορικές εταιρείες συνάπτουν συμφωνίες με άλλες αεροπορικές για κοινά δρομολόγια ή με εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρουν έκπτωση στους επιβάτες τους. Σπάνια με άλλα «ανταγωνιστικά» μέσα. Η Aegean η οποία τα τελευταία χρόνια «ψάχνεται» για συνεργασίες που θα προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους επιβάτες που θα την επιλέξουν προχώρησε σε μία συμφωνία – έκπληξη με την ιταλική Trenitalia.

Βάση αυτής της συμφωνίας οι επιβάτες των αεροσκαφών της με την επίδειξη του αεροπορικού τους εισιτηρίου έχουν έκπτωση σε Ρώμη, Μιλάνο και Βενετία, στα αεροδρόμια των οποίων προσγειώνονται και απογειώνονται σκάφη της ελληνικής εταιρείας. Το μέγεθος της έκπτωσης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, όμως όπως έγινε γνωστό η έκπτωση αφορά την ίδια ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η πτήση και καλύπτει και τους επιβάτες που θα ταξιδέψουν προς τις παραπάνω πόλεις και τα αεροδρόμια τους.

Διαβάστε ακόμη: Υψηλές πτήσεις για την AEGEAN

Δηλαδή πέρα από τους επιβάτες που θα ξεκινήσουν από Ελλάδα με προορισμό κάποιο τρίτο σημείο της Ιταλίας που συνδέεται σιδηροδρομικά με Ρώμη, Μιλάνο και Βενετία η προσφορά καλύπτει και τους Ιταλούς που θέλουν να ταξιδέψουν προς την Ελλάδα με την Aegean.

Σχολιάζοντας την συμφωνία αυτή ο Τζιανφράνκο Μπατίστι, υπεύθυνος της Διεύθυνσης Επιβατών της Trenitalia ανέφερε ότι είναι μια νέα συμφωνία που προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες που έχει η εταιρεία με άλλους αερομεταφορείς και ότι είναι στην λογική που έχει η Trenitalia για ενίσχυση της θέσης της σε διεθνείς πλατφόρμες και εναλλακτικά δίκτυα πώλησης εισιτηρίων.

Και για την Aegean είναι μία από τις πολλές συνεργασίες που έχει συνάψει από τις οποίες ξεχωρίζουν σε διεθνές επίπεδο αυτή με την Star Alliance, της οποίας είναι μέλος, την booking.com και την City Discovery ενώ σε επίπεδο Ελλάδας ξεχωρίζουν οι συνεργασίες με την «ομογάλακτη» Autohellas- Hertz στην ενοικίαση αυτοκινήτων, την Alpha Bank (πιστωτική κάρτα) το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (έκπτωση στο parking) και τον Παπασωτηρίου (έκπτωση στο βιβλιοπωλείου του αεροδρομίου και στο Papasotiriou- Artpoint).