Συνεργασία της ΗΛΜΑΚ με την Expert International

Συνεργασία της ΗΛΜΑΚ με την Expert International

Μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά ηλεκτρικών ειδών διεκδικεί μέσω της ανάπτυξης του δικτύου στην Ελλάδα η Expert.

Η Εμποροβιομηχανική Α.Ε.Β.Ε., αποκλειστικός δικαιούχος διαχείρισης του σήματος EXPERT στην Ελλάδα και η ΗΛΜΑΚ Α.Ε.Β.Ε. προχώρησαν στη σύναψη συμφωνίας για εμπορική συνεργασία, η οποία θα υλοποιηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Η ΕXPERT INTERNATIONAL αποτελεί σήμερα το δεύτερο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο διάθεσης ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, information technology, τηλεπικοινωνιών, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών. Η ΕXPERT έχει ισχυρή παρουσία σε 18 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με περισσότερα από 3.500 σημεία πώλησης και από τον Δεκέμβριο του 2013 με ενεργή παρουσία και πάλι στην Ελλάδα μέσω της Εμποροβιομηχανικής Α.Ε.Β.Ε., μία νέας και δυναμικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.

Η ΗΛΜΑΚ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1988 από μια ομάδα εμπόρων ηλεκτρικών ειδών στη Βόρεια Ελλάδα και σήμερα έχει 65 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Η συνεργασία αυτή δημιουργεί νέους ορίζοντες και για τις δύο εταιρείες ισχυροποιώντας την εμπορική τους παρουσία στον χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Στόχος της συνεργασίας αυτής, είναι η ταχύτερη ανάπτυξη του δικτύου και η επέκτασή του σε όλη την Ελλάδα διεκδικώντας μεγαλύτερα μερίδια στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, η συνεργασία στοχεύει στο να διασφαλίσει για τον καταναλωτή καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις σε συμφέρουσες τιμές, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.