Συνεργασία της Καλλιμάνης με τη Sarmed

Συνεργασία της Καλλιμάνης με τη Sarmed

Στη βέλτιστη μεταφορά και διανομή των προϊόντων της εταιρείας κατεψυγμένων αλιευμάτων πανελλαδικά αποσκοπεί η συμφωνία.

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Καλλιμάνης ανακοίνωσε η εταιρεία logistics Sarmed. Η εν λόγω συνεργασία αφορά τη μεταφορά και τη διανομή των προϊόντων της εταιρείας κατεψυγμένων αλιευμάτων στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου της πανελλαδικά.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας, η Ντίνα Καλλιμάνη, εντεταλμένη σύμβουλος της εταιρείας Καλλιμάνη, δήλωσε: «Για εμάς στην εταιρεία Καλλιμάνης, η ποιότητα του κάθε προϊόντος είναι ύψιστης σημασίας και αυτή εξασφαλίζεται μέσα από τη σωστή διαχείριση του κάθε σταδίου της εφοδιαστικής αλυσίδας: Από την επιλογή της πρώτης ύλης μέχρι την τοποθέτησή του στο καλάθι του καταναλωτή. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, λοιπόν, που η Sarmed Logistics εντάσσεται στην κοινότητα των συνεργατών μας, γιατί γνωρίζουμε πως η εμπειρία και τεχνογνωσία της θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την Αλυσίδα Φρεσκάδας Καλλιμάνης».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μόλις το τελευταίο δίμηνο, η Sarmed έχει προχωρήσει σε συνεργασία για αποθηκευτικές υπηρεσίες με την εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης μελιού και ζαχαρωδών προϊόντων «ΜΕΛΙΝΤΑ», ενώ η εταιρεία εμπορίας και διανομής ξηρών καρπών και snacks «SELECT NUTS» επέλεξε τη Sarmed για την καθετοποιημένη διαχείριση της εφοδιαστικής της αλυσίδας και τη διανομή των προϊόντων της στο κανάλι των super markets.