Συνεργασία της SoftOne με την Τράπεζα Πειραιώς

Συνεργασία της SoftOne με την Τράπεζα Πειραιώς
Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς με το νέο λογότυπο, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/STR

Η λειτουργία Soft1 FinTech επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις συναλλαγές τους με την τράπεζα απευθείας από το εμπορικό τους λογισμικό.

Η λειτουργία “Soft1 FinTech” της SoftOne (μέλος του Ομίλου Olympia), που βραβεύτηκε ως το πλέον καινοτόμο προϊόν/υπηρεσία στα BITE Awards 2018, βρίσκεται πλέον σε πλήρη διασύνδεση με την Τράπεζα Πειραιώς.

Πιο συγκεκριμένα, το Soft1 FinTech συνεργάζεται απρόσκοπτα με την πλατφόρμα rAPId LINK της Τράπεζας Πειραιώς, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις συναλλαγές τους με την τράπεζα απευθείας από το εμπορικό τους λογισμικό.

Η ενότητα Soft1 FinTech ενσωματώνεται στη νέα σειρά λογισμικού Soft1 Series 5, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά όλες τις καθημερινές τραπεζικές εργασίες της σύγχρονης επιχείρησης. Από την προβολή του υπολοίπου και των κινήσεων των λογαριασμών της, την ενημέρωση του συστήματος για τις κινήσεις των λογαριασμών και τη δημιουργία των σχετικών παραστατικών, έως την πραγματοποίηση κινήσεων e-banking (εμβάσματα, μεταφορές και πληρωμές εξόδων) μέσα από το περιβάλλον εργασίας του Soft1. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς χειροκίνητες καταχωρήσεις και λάθη.